Een snelle wifi-verbinding. Overal in uw huis.

Wordt uw WiFi-signaal ook steeds zwakker hoe dichter u bij de zolder komt? Wilt u voor het slapengaan nog even genieten van uw playlist of lievelingsserie, maar kunt u nog steeds slechts dromen van storingsvrij streamen? Wilt u bij mooi weer uw kantoor naar uw terras verplaatsen, maar heeft u daar helaas geen betrouwbare ontvangst?

 

Dan is „Multiroom WiFi“ (met mesh-technologie) de oplossing. Dat zijn producten die een snelle en stabiele wifi-verbinding garanderen, in elke kamer van uw huis. Precies daarvoor biedt devolo dankzij de combinatie van innovatieve technologieën de beste oplossing op de markt. En u kunt zonder storingen streamen, gamen en surfen, met meer efficiëntie en plezier. Ook u kunt rekenen op de jarenlange marktleider! 

 

Voor gebruik thuis beveelt devolo in het bijzonder twee pakketten aan: Het basispakket, dLAN 550 WiFi Network Kit, is compact en betrouwbaar. Het premium pakket, Multiroom WiFi Kit, biedt nog meer prestaties.

Een wifi-netwerk dat het verschil maakt.

Zonder de voordelen van Multiroom WiFi~

Dikke muren, ondoordringbare materialen, grote afstanden – in veel woningen stoten routers op grenzen. Met als gevolg: een zwakke tot slechte wifi-verbinding en een slecht humeur. 

Met de voordelen van Multiroom WiFi

Met ‘Multiroom WiFi’ van devolo in uw huis zijn er geen grenzen meer – en hoeft u zich niet langer te ergeren, tenminste niet over uw thuisnetwerk. Geniet van een sterk wifi-netwerk met een supersnelle en uiterst stabiele verbinding overal in uw huis. 

Multiroom WiFi, altijd. Betrouwbaar en snel.

In uw woonkamer

Kijk smart-tv zonder onderbrekingen! Zo kunt u volop genieten van een avondje gezellig tv-kijken. 

In uw kantoor

Sla uw documenten op in de cloud. Zo hebt u altijd snel toegang tot uw gegevens, ook als het om grote hoeveelheden gaat.

In uw kelder

Geniet van gamen zonder vertraging. Zo hebt u vrij spel voor een spannende wedstrijd.

In uw slaapkamer

Altijd de beste verbinding. Om zonder onderbreking uw favoriete series te streamen, comfortabel vanuit uw bed. 

In uw keuken

Koken met internettoegang. Probeer eens iets nieuws en volg het recept op uw tablet. 

In uw tuin

Een goede ontvangst, ook buiten in elk hoekje. Luister overal in uw tuin naar muziek via Spotify.

Niets dan goeds over dit wifi-netwerk.

Multiroom WiFi, gebaseerd op innovatieve technologieën.

Het geheim van een stabiele internetverbinding ligt in de combinatie van innovatieve technologieën. Eén van deze technologieën wordt vaak "mesh" genoemd. 

Wat betekent mesh? Mesh maakt van een draadloos netwerk met meerdere apparaten één samenhangend thuisnetwerk. Ongeacht hoeveel draadloze apparaten u wilt gebruiken, ze gebruiken allemaal dezelfde naam en hetzelfde wachtwoord.

Naast de voordelen van mesh bieden de devolo Powerline-adapters nog meer comfort wat betreft uw draadloze netwerk. Ze zorgen ervoor dat uw eindapparaten automatisch het sterkste toegangspunt kiezen dat zich het dichtst bij bevindt (ook wel zendstation genoemd). U kunt zich vrij door uw huis bewegen en ontvangt altijd het sterkste signaal.

Onze productaanbevelingen voor u

Meer weten over toepassingen als gamen, thuiswerken en muziek en films streamen?
Gebruik onze toepassingsgids voor tips en productaanbevelingen

 

Naar het toepassingsoverzicht