De app voor een sprookjesachtig thuisnetwerk

De devolo Home Control Netwerk App is net zo betoverend als het Magic-netwerk zelf. U gebruikt de app om snel een eenvoudig uw WiFi-adapter in te stellen en te bedienen. Waar in huis u zich ook bevindt, u heeft zicht op alle adapters.

 

Monitor de overdrachtssnelheden van individuele adapters en configureer uw thuisnetwerk in slechts een paar keer klikken. Stel veilige, maar eenvoudige gastentoegang en tijdslimieten in. En een slimme assistent biedt stapsgewijze ondersteuning tijdens de installatie van uw WiFi-netwerk.

Let op: De devolo Home Network app is geschikt voor alle Magic en Mesh powerline adapters en voor de WiFi Repeater+ ac en WiFi 5 Repeater 1200. Nadat updaten van uw dLAN 550 WiFi-, dLAN 550+ WiFi- of dLAN 1200+ WiFi ac-adapter via de devolo Cockpit kunt u deze componenten van uw thuisnetwerk ook bedienen via de devolo Home Network App.

Supereenvoudig

Wees de baas over uw Magic-WiFi-netwerk. Intuïtief, snel en supereenvoudig.

Betoverende functies en devolo Home Network App-innovaties

Mann und Frau mit Tablet au der Couch

Betoverend snel netwerkoverzicht

Houd alles in de gaten! Met de nieuwe devolo Home Network App ziet u welke Magic-adapters zich in uw thuisnetwerk bevinden. En door elke adapter een eigen naam te geven, monitort u de adapters nog makkelijker. Het grootste pluspunt? U gebruikt de nieuwe devolo Home Network App zonder dat u zich ergens voor hoeft te registreren. Start nu!

Frau mit Tablet auf der Couch

Handige installatiewizard

Geen ingewikkelde instructies! Geen irritante proefperiodes! De handige installatiewizard van de nieuwe devolo Home Network App helpt u stapsgewijs uw thuisnetwerk in te stellen. En dankzij de praktische tips en suggesties kan er bijna niets meer misgaan. Ook biedt de app ondersteuning wanneer u uw Magic-WiFi-netwerk wilt upgraden. Met de slimme installatiewizard integreert u snel en eenvoudig nieuwe adapters in uw thuisnetwerk.