Productdetails

De Magic 2 WiFi next tilt uw internet thuis naar een nieuw niveau. Het volledige vermogen van uw internetaansluiting wordt dankzij de uitstekende Powerline-technologie met tot wel 2400 Mbps rechtstreeks via de stroomleiding doorgegeven aan elke ruimte. Zo wordt elk stopcontact een potentieel zendstation voor krachtige multiroom-WiFi.

 

Met hoeveel apparaten u of uw gezinsleden ook online zijn, dankzij de multi-user-MIMO-technologie beschikken meerdere apparaten tegelijk over een hogere verzendsnelheid. Voor een maximale connectiviteit is Magic 2 WiFi next bovendien uitgerust met nog twee Gigabit-LAN-poorten.

 

Compatibel en altijd uitbreidbaar met alle adapters uit de devolo Magic-serie. devolo-adapters uit de dLAN-serie worden niet ondersteund.

devolo Powerline Adapter Magic 2 WiFi next Starter Kit in cirkels met WiFi-golf en sticker

Krachtig mesh-netwerk zonder onderbrekingen in de verbinding

Als ze eenmaal geactiveerd zijn, vormen alle Magic 2 WiFi next-adapters één gemeenschappelijk mesh-netwerk waarin u zonder onderbrekingen altijd via het sterkste WiFi-signaal verbonden bent. Hierbij maakt het niet uit hoeveel gezinsleden er tegelijkertijd online zijn. Want dankzij de multi-user-MIMO-technologie wordt het signaal optimaal over alle apparaten verdeeld. Zo zijn ook zware toepassingen geen enkel probleem meer. Haal daarom het maximale uit uw thuisnetwerk en ervaar thuis nog beter entertainment!

De nieuwe Magic 2 WiFi next imponeert natuurlijk ook door de uiterst betrouwbare gegevenscodering volgens de standaard van de banken en de geïntegreerde Gigabit-thuisnetwerkstandaard G.hn.

Multi-user-MIMO-technologie

Meestal benut u in uw WiFi-netwerk meerdere eindapparaten zoals smartphone, tablet, Smart TV of spelconsoles. Voor uw WiFi-netwerk is dat een echte uitdaging. Het moet de verdeling van gegevensstromen van het WiFi-toegangspunt (bijv. router, devolo-apparaat) naar de eindapparaten regelen. Wanneer u een WiFi-toegangspunt met multi-user-MIMO-technologie gebruikt, hoeft u zich daarover geen zorgen te maken. Door het gebruik van de multi-user-MIMO-technologie verzorgt uw devolo-apparaat uw smartphone, tablet en dergelijke gelijktijdig met gegevensstromen en wel in optimale snelheid en met efficiënte verzendsnelheid.

Wat betekent dat voor u? Met de multi-user-MIMO-technologie behoren lange wachttijden bij online gaming, sporadische uitvallen tijdens de HD-stream of geringe downloadsnelheden definitief tot het verleden.

Access point steering

In veel WiFi-netwerken bepalen de eindapparaten zelf met welk netwerk zij een verbinding tot stand brengen. Vooral oudere smartphones, tablets en dergelijke houden zo lang aan hun WiFi-toegangspunt (zendstation, bijv. router, devolo-apparaat) vast tot het signaal onderbroken wordt. Pas daarna wordt er overgeschakeld naar het WiFi-toegangspunt met de betere ontvangst.

De functie access point steering breidt uw WiFi-toegangspunt uit met een intelligente netwerkoptimalisatie. Deze ondersteunt uw eindapparaten actief bij de verbinding met het optimale toegangspunt in het netwerk. Als het WiFi-toegangspunt een ander WiFi-toegangspunt met een sterker signaal en betere ontvangst in het eigen netwerk vaststelt, dan leidt het dit eindapparaat automatisch hiernaar om.

Highspeed Internet: ongehinderd in elke ruimte

Onze Powerline-adapters waarborgen dat uw internetsignaal de snelste transmissieroute kiest: uw stroomleiding. Hierdoor wordt het internetsignaal niet gehinderd door dikke wanden en plafonds en bereikt het onbelemmerd elke ruimte op elke verdieping. Elk stopcontact wordt zo een krachtig WiFi-toegangspunt met tot wel 1.200 Mbps.

devolo adaptateur CPL Magic 2 WiFi next multiroom kit en cercles avec onde WiFi

Multiroom Kit

3 adapters voor het creëren van uw Magic Powerline-netwerk: Perfect voor woonoppervlakten tot 180 m². Steeds uitbreidbaar met meer devolo Magic-adapters.

devolo adaptateur CPL Magic 2 WiFi next starter kit en cercles avec onde WiFi

Starter Kit

2 adapters voor het creëren van uw Magic Powerline-netwerk: Perfect voor woonoppervlakten tot 120 m². Steeds uitbreidbaar met meer devolo Magic-adapters.

devolo adaptateur CPL Magic 2 WiFi next en cercles avec onde WiFi

Uitbreidingsadapter

1 adapter voor de uitbreiding van uw bestaande Magic Powerline-netwerk: Perfect voor een internetboost in een ruimte naar keuze. Alleen te gebruiken in combinatie met ten minste één Magic-adapter.

Magic 2 WiFi next is zeer geschikt voor de volgende toepassingen:

Mann, Frau und ihren Sohn gamen im Wohnzimmer

Supersnel internetten

Met 1200 Mbps reikt devolo’s Mesh WiFi tot iedere uithoek van uw huis. Bekijk YouTube-video’s, stream muziek of dompel uzelf onder in online games op uw pc of tablet. devolo Magic 2 Wifi next biedt u internet daar waar u het nodig heeft.

 

Mann im Home-Office arbeitet am Computer

Thuiskantoor

Een efficiënt thuiskantoor moet natuurlijk wel op zijn taken berekend zijn, want de betrouwbaarheid duldt in dit geval geen compromissen. Om deze reden voorziet devolo Magic 2 WiFi next u van highspeed-internet rechtstreeks uit het stopcontact, zodat uw werkzaamheden niet beïnvloed worden door een slechte verbindingskwaliteit, langzame downloads en haperende telefoongesprekken.

Ein Mann und eine Frau sitzen im Bett und streamen auf dem Laptop

UHD streamen

Leun maar lekker achterover. devolo Magic 2 WiFi next laat u moeiteloos de grootste blockbusters streamen – in ultrascherpe 8K-resolutie. En niet alleen op uw smart-tv. Mesh WiFi zorgt voor internet overal in huis. Op uw tablet, in de achtertuin…

Hausillustration von devolo Powerline Adapter Magic 2 WiFi next Multiroom Kit

De voordelen op een rij

 • Mesh-upgrade: Nu met access point steering – u blijft steeds automatisch verbonden met de WiFi-adapter met het sterkste signaal, zonder onderbreking – voor een naadloze surfervaring door het hele huis.
 • Betere ontvangst dankzij nieuwe Multi-User MIMO:
 • Met Multi-User MIMO-technologie worden meerdere netwerkapparaten tegelijkertijd voorzien van maximale WiFi-capaciteit. Zo profiteert iedereen van Gigabit-internet.
 • Toekomstbestendig dankzij G.hn: Met G.hn beschikt u over de modernste technologie – met de snelste verbinding, meer stabiliteit en groter bereik.
 • Powerline is de beste WiFi-oplossing: Via de stroomleiding wordt het internetsignaal door plafonds en muren aan elke ruimte doorgegeven. Betrouwbaarder dan elke repeater!
 • Twee Gigabit-poorten: Verbind twee extra vaste apparaten met het internet.
Voor de Magic 2 WiFi next worden de volgende LAN- en WiFi-apparaten aanbevolen:
 • Clouddata
 • Printer
 • Computer
 • Gameconsole
 • Smartphone
 • Tablet
 • Smart-tv
 • Laptop

Ondersteunde besturingssystemen
 • vanaf Windows 7
 • vanaf Mac OS X 10.9
 • vanaf Ubuntu-Linux 14.04

Leveringsomvang

Uitbreidingsadapter
 • 1x devolo MAGIC 2 next WiFi 
 • 1x Installatiehandleiding

Starter Kit
 • 1x devolo MAGIC 2 LAN 
 • 1x devolo MAGIC 2 next WiFi 
 • 1x Installatiehandleiding
 • 1x Ethernetkabel (2m)

Multiroom Kit
 • 1x devolo MAGIC 2 LAN 
 • 2x devolo MAGIC 2 next WiFi 
 • 1x Installatiehandleiding
 • 1x Ethernetkabel (2m)

Downloads