Nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de devolo nieuwsbrief en ontvang een kortingscode van 10 EURO*:

De velden met * zijn verplichte velden.

Blijf op de hoogte van:

devolo adaptateur CPL Magic 2 WiFi next starter kit en cercles avec onde WiFi
  • Uw persoonlijke 10 EURO tegoedbon* voor de devolo online shop

• De nieuwste producten en de beste software-updates
  • De nieuwste trends voor thuisnetwerken

• Tips en informatie uit de eerste hand

Door het formulier te verzenden, stemt u in met de verwerking van uw gegevens in overeenstemming met artikel 6.1.a van de AVG. U hebt het recht uw toestemming op elk moment in te trekken (AVG art. 7. 3) door op de link aan het einde van de nieuwsbrief te klikken.

* Het minimale bestelbedrag bedraagt 75 euro. De tegoedbon kan niet worden gecombineerd met andere kortingsacties en is geldig tot twee weken na uitgifte.