Hoe komt het glasvezelsignaal door het huis?

 

 

Een glasvezelverbinding biedt u optimale internetsnelheid. Maar een hogesnelheid-signaal door het hele huis blijft een uitdaging. Tot vandaag!

 

Uw glasvezelaansluiting en router zijn vaak te vinden in de meterkast. Maar hoe beschikt u over een goed IPTV-beeld en supersnel internet in de kinderkamer, het thuiskantoor of de speelkamer?

 

De slimme oplossing:

devolo Giga Bridge

 

Simpelweg de beschikbare aansluitingen in uw woning gebruiken

 

De devolo Giga Bridge gebruikt de bestaande coax- of telefoonbekabeling voor snelle datacommunicatie. Zo beschikt iedere coax- of telefoonaansluiting over volledige gigabitsnelheid. Het is de ideale oplossing voor het direct via een vaste verbinding leveren van data naar ver in huis gelegen WiFi-accesspoints.

De passende Giga Bridge-oplossing voor uw huis

Uw voordelen in één oogopslag

Die Giga Bridge im Einsatz neben dem Router

Zonder te boren of nieuwe kabels te leggen


Een internetverbinding thuis wordt veel eenvoudiger en de installatiekosten ervan liggen veel lager. De adapters zijn vooraf geconfigureerd en communiceren automatisch via de bestaande kabels.

 

De devolo Giga Bridge is een elegante manier om glasvezelinternet tot in elk hoekje van uw huis te brengen – zonder te hoeven boren en zonder lelijke kabels die door het hele huis lopen.

Ein devolo Magic 1 WiFi mini sendet WLAN-Wellen an umliegende Endgeräte aus.

Zeer compatibel en flexibel uitbreidbaar


De Giga Bridge is compatibel met alle routers – en natuurlijk ook flexibel uit te breiden met andere producten van devolo. Hebt u iets verder van uw router af nog een WiFi Access Point nodig?

 

Geen probleem! Verbind de Giga Bridge met een WiFi-repeater van devolo en breid uw WiFi-thuisnetwerk uit tot in alle hoekjes van uw huis.

Ein Bild der installierten Giga Bridge im Keller

Snelle en eenvoudige installatie


De Giga Bridge is ontworpen voor aansluiting op coax- en telefoonkabels. Afhankelijk van de soort aansluiting vergt de installatie maar een paar stappen. Doorgaans hebt u er slechts maximaal 45 minuten voor nodig.

 

Bij vragen kunt u natuurlijk contact opnemen met onze technische support.

Stap voor stap naar Gigabit-snelheid: zo simpel is het!

 

  • Gebruik een Ethernet-kabel om de router te koppelen aan de devolo Giga Bridge-adapter, die in een stopcontact dichtbij zit.
     
  • De adapter wordt vervolgens aangesloten op een coax- of telefonaansluiting. Zo is het internetsignaal via de bestaande bekabeling te transporteren naar andere aansluitingen.
     
  • Daar pikt een andere Giga Bridge-adapter het signaal op en stuurt het via een Ethernet-kabel naar de settopbox, smart-tv, game-console of WiFi-accesspoint.


Zo beschikken alle netwerkapparaten over een supersnelle verbinding.

 

 

 

Bekijk ook onze gedetailleerde installatievideo's:


Installatie via telefoonkabel

Installatie via coaxkabel

Bestel nu uw passende Giga Bridge-set.

 

Giga Bridge Telefoonset    Giga Bridge Coaxset

 

Naar technologieoverzicht