Overal internet in huis met de WiFi repeater van devolo

De devolo WiFi Repeater is de efficiënte noodhulp tegen zwakke of langzame WiFi-signalen. Het beperkte signaal van de router wordt onmiddellijk verbeterd met de WiFi-versterker en zal u niet in de steek laten, zelfs niet in uw favoriete hoekje!

 

Surf thuis met de wifi booster met snelheden tot 1.200 Mbps en Mesh WiFi in meerdere ruimtes. Met twee LAN-poorten en een geïntegreerd stopcontact biedt de WiFi Repeater bovendien flexibele aansluitmogelijkheden.

 

Dankzij de WiFi-versterker hoeft u zich niet langer bezig te houden met ontoegankelijke locaties  – de plug & play-oplossing van de netwerkpionier brengt WiFi precies daar, waar u het nodig heeft.

devolo WiFi Repeater ac product en de "devolo stopt WiFi zwakte" rode kaart

Met Mesh-WiFi surfen in elke ruimte

Stream en surf voortaan overal waar u maar wil – supersnel en zonder onderbrekingen. De devolo WiFi versterker vormt samen met de router een coherent WiFi-netwerk – met hetzelfde wachtwoord en dezelfde WiFi-instellingen. Dankzij de snelle plug & play kunt u met de WiFi versterker onmiddellijk en zonder onderbreking surfen in elke kamer met een stabiele verbinding en snelheden tot 1.200 Mbps.

Producten van devolo zijn voorzien van de nieuwste versleutelingsstandaarden (WPA2/WPA3), en zorgen er zo voor dat uw gegevens beschermd zijn (volgens bankstandaarden).

 

Voorziet uw eindapparaten van de beste WiFi

 

De wifi booster is optimaal ingesteld voor uw eindapparaten: het WiFi-signaal wordt namelijk specifiek naar smartphones, laptops en dergelijke gestuurd (beamforming). Daarbij worden de beschikbare frequenties 2,4 en 5 GHz flexibel gebruikt (crossband-repeating).

Bovendien zorgt de Multi-User-MIMO-technologie van de wifi repeater ervoor dat u met meerdere apparaten online bent met de best mogelijke WiFi-capaciteit.

Profiteer van alle voordelen van de devolo-productwereld voor Mesh WiFi in meerdere ruimten!

De devolo WiFi Repeater is compatibel met alle WiFi-routers, WiFi-punten en WiFi-compatibele apparaten.

Toepassing

Zorgeloos surfen op uw favoriete plek

Bediening

Intuïtieve bediening dankzij de Home Network App

WiFi-punt

Ook bruikbaar als WiFi-punt

Dankzij de optimale antenne-uitlijning zendt de devolo WiFi versterker het WiFi-signaal specifiek naar smartphones, laptops en tablets – zelfs wanneer u online bent met meerdere apparaten tegelijk!

De devolo Home Network App leidt u stap voor stap door de installering. Steek simpelweg de repeater in een stopcontact in de buurt van de router en start de intuïtieve app. Verkrijgbaar in de App Store en via Google Play.

Om de slimme bereikversterker als eigen WiFi-toegangspunt te gebruiken, verbindt u deze eenvoudig met een router via een LAN-kabel en selecteert u de Access Point-Modus in de Home Network App.


 

De devolo WiFi Repeater+ ac is compatibel met alle WiFi-routers, WiFi-punten en WiFi-compatibele apparaten.

 

 

Zo snel is de devolo WiFi Repeater+ ac ingesteld

De devolo WiFi versterker is snel geïnstalleerd. Eenmaal aangesloten wordt de verbinding met de router tot stand gebracht met één druk op de WPS-knop. Alle eerdere instellingen van uw router worden overgenomen. Gebruik de Home Network App om eigen instellingen door te voeren of om de weergave van snelheid en gekoppelde eindapparaten te zien.

 

Twee LAN-poorten en het geïntegreerde stopcontact maken het aansluiten van bekabelde eindapparaten bijzonder eenvoudig.

Onze tip: de devolo WiFi Repeater is ideaal voor het uitbreiden van uw Powerline-netwerk. Sluit al uw devolo-apparaten eenvoudig aan op een naadloos Mesh netwerk met één druk op de knop!

Unterer rechter Teil des devolo WLAN Repeater 2 Knöpfen

Multi-User-MIMO-technologie

Meestal zijn in uw WiFi-netwerk meerdere eindapparaten, zoals smartphones, tablets en laptops, tegelijk online. Dat is een uitdaging voor uw WiFi-netwerk – het moet de verdeling van datastromen regelen van het WiFi-toegangspunt (bijvoorbeeld de router of een devolo-apparaat) naar de eindapparaten.

 

Door gebruik te maken van Multi-User-MIMO-technologie voorziet uw devolo-apparaat uw smartphone, tablet en dergelijke tegelijkertijd van datastromen – met een optimale snelheid en efficiënte datadoorvoer.

Beamforming en crossband-repeating-functie

De antennes van de repeater zijn optimaal afgestemd op uw eindapparaten. Het WiFi-signaal wordt zo heel gericht naar uw eindapparaten gestuurd.

Daarnaast zorgt de crossband-repeating-functie voor optimaal gebruik van de bandbreedte en snellere dataoverdracht op de 2,4- en 5-GHz-frequenties. Deze beschikbare frequenties worden flexibel gebruikt.

Bruikbaar als praktische Mesh-WiFi-booster of WiFi-punt

De devolo WiFi Repeater+ ac overtuigt op twee manieren: als praktische bereikversterker met Mesh-WiFi en als WiFi-punt dat een eigen WiFi-netwerk omspant. Om de slimme bereikversterker als eigen WiFi-toegangspunt te gebruiken, verbindt u deze eenvoudig met een router via een LAN-kabel en selecteert u de Access Point-Modus in de Home Network App

De voordelen op een rij

 • Meer bereik: Vergroot de dekking van uw bestaande WiFi-netwerk snel en gemakkelijk met maximaal 1200 Mbps.
 • Snelheidsvoordeel met crossband repeating: Optimaal gebruik van de WiFi-frequenties 2,4 en 5 GHz verhoogt de transmissiesnelheden in het WiFi-netwerk.
 • Betere ontvangst dankzij Multi-User MIMO: Meerdere netwerkapparaten worden tegelijkertijd voorzien van maximale WiFi-capaciteit.
 • Probleemloos WiFi-netwerk: dankzij Mesh WiFi surft u in elke ruimte zonder onderbrekingen.
 • Optimale antennerichting: Beamforming stuurt het WiFi-signaal gericht naar uw verbonden netwerkapparaten.
 • Flexibel: Te gebruiken als WiFi-versterker met Mesh WiFi of als access point om een nieuw WiFi-netwerk op te zetten
 • Sterke verbinding: Sluit eenvoudig extra netwerkapparaten aan op het internet met de geïntegreerde LAN-poorten.
 • Aan alles gedacht: Dankzij het geïntegreerde stopcontact gaat er geen stopcontact verloren.
Voor de devolo WiFi Repeater+ ac worden de volgende LAN-apparaten aanbevolen:
 • Smartphone
 • Tablet
 • Laptop

Ondersteunde besturingssystemen
 • vanaf Windows 7
 • vanaf Mac OS X 10.6
 • vanaf Ubuntu - Linux 14.04

Leveringsomvang
 • 1x devolo WiFi Repeater+ ac (B/H/D: 152 x 76 x 40mm)
 • 1x Installatiehandleiding

Downloads