Persberichten

Consumenten / 05.10.2021

De nieuwe devolo WiFi 5 Repeater 1200: de slimme WiFi-booster

De nieuwe devolo WiFi 5 Repeater 1200:  de slimme WiFi-booster

Snelle WiFi zorgt voor een stabiele online verbinding tijdens het thuiswerken, streamen van video’s of online gamen. Toch zijn er veel huishoudens waar een snelle internetverbinding niet haalbaar is. De reden? Eén router is niet genoeg voor alle netwerkapparaten in huis. Daarom introduceert devolo een krachtige, eenvoudige en betaalbare nieuwe oplossing: de devolo WiFi 5 Repeater 1200.

Krachtige features voor krachtige WiFi
Met de devolo WiFi 5 Repeater 1200 profiteren je netwerkapparaten van een verbinding op basis van de WiFi 5-standaard. Dit betekent een betere WiFi-performance, want ook Multi-User MIMO (MU-MIMO) maakt deel uit van het pakket. Deze technologie beheert datastromen automatisch en raakt niet overbelast, zelfs als er meerdere netwerkapparaten tegelijk met de repeater zijn verbonden.

Bandsteering biedt extra ondersteuning voor een stabiele verbinding en maakt gebruik van de meest geschikte frequentieband om de specifieke verbindingen te ‘sturen’. En als dual-band-repeater communiceert de WiFi 5 Repeater 1200 via zowel 2,4 als 5 GHz, voor meer stabiliteit. Bovendien is de repeater goed beveiligd: de up-to-date WPA3- en WPA2-beveiligingsstandaarden beschermen persoonlijke gegevens tegen ongeautoriseerde toegang.

Een flexibele oplossing
Ondanks zijn geavanceerde technologie is de devolo WiFi 5 Repeater 1200 eenvoudig te installeren. Het enige dat je hoeft te doen, is de repeater in het stopcontact steken en op de WPS-knoppen drukken op de router en de repeater. Daarna produceert de WiFi-booster datasnelheden tot 1.200 Mbps. Bovendien is de repeater compatibel met alle routers, netwerkapparaten en andere repeaters. Daardoor voorziet het product in krachtige WiFi waar jij die nodig hebt. Ook in de tuin, zolang je de repeater maar beschermt tegen zon en water.

Verder is de WiFi 5 Repeater 1200 uitgerust met een Ethernet-poort, speciaal voor apparaten die alleen met een kabel verbonden kunnen worden. Hierdoor is de repeater het perfecte apparaat voor het bieden van ondersteuning op plekken zoals de entertainmenthoek. Daarnaast check je met de vier praktische signaal-leds op elk moment de verbindingskwaliteit, zodat je nog gemakkelijker de juiste installatieplek vindt.

De kers op de taart? Als er gestructureerde netwerkbekabeling aanwezig is, kan je de repeater ook gebruiken als toegangspunt. Steek het apparaat gewoon in een stopcontact, gebruik een Ethernet-kabel om de repeater te verbinden met de netwerkaansluiting en profiteer van snelle WiFi!

De beste WiFi, de beste service
Met al zijn functies is de devolo WiFi 5 Repeater 1200 de perfecte WiFi-booster voor kleine tot middelgrote woningen of individuele ruimtes waar je draadloze internetverbinding niet toereikend is. De gratis Home Network-app voor Android en iOS helpt je stap voor stap door het simpele installatieproces en laat je op elk moment belangrijke instellingen aanpassen. Net als de andere producten van devolo kan je voor de WiFi 5 Repeater 1200 rekenen op regelmatige updates. Daarnaast heb je drie jaar fabrieksgarantie.

Prijs en verkrijgbaarheid
De devolo WiFi 5 Repeater 1200 heeft een adviesprijs van 59,90 euro en is nu verkrijgbaar – zowel online als in de winkel.