devolo Adaptateur CPL Magic WiFi en cercles et onde WiFi

Productdetails

Overal WiFi zonder grenzen – dat is devolo Magic 1 WiFi. Surf overal in huis met hoge snelheden van 1200 Mbps. Upgrade uw kantoor aan huis en ga aan de slag met betoverende veiligheid en stabiliteit. Profiteer van streamen in HD op uw tablet, zonder lags of crashes. Of verlies u op uw smartphone in online games, zonder onderbrekingen. Met de devolo Magic 1 WiFi draadloze LAN-versterker is het verrassend eenvoudig.

 

Compatibel en altijd uitbreidbaar met alle adapters uit de devolo Magic-serie. devolo-adapters uit de dLAN-serie worden niet ondersteund.

devolo Magic - WiFi overal in huis

Er hangt magie in de lucht, want devolo Magic verandert uw huis in een futuristische multimediatempel, die vandaag al klaar is voor de dag van overmorgen. En het biedt nog veel meer: meer snelheid, meer stabiliteit, meer bereik, meer internetplezier. Haal de wereld in huis en ervaar magische momenten.

Magic 1 WiFi is zeer geschikt voor de volgende toepassingen

Kantoor aan huis

In de zomer werken op uw balkon en in de winter in uw woonkamer, keuken of op de zolderkamer. Met devolo Magic 1 WiFi kunt u overal aan de slag. En het netwerk is zeer stabiel en ongelooflijk veilig. Of u nu uw tablet, smartphone, laptop of pc gebruikt.

Familie streamt im Wohnzimmer

Streamen in HD

Stream de nieuwste blockbuster op uw tablet terwijl uw dochter naast u op de bank zit te surfen, of uw huisgenoot zich op zijn pc verliest in een online game. Ervaar films in de beste HD-kwaliteit, zonder lags of storende crashes. Achterover leunen en genieten maar!

Overal in huis internetten

Haal het internet naar iedere uithoek van uw huis. devolo’s WiFi-versterker zorgt ervoor dat u zo veel kunt internetten en streamen als u wilt, van uw werkplaats in de kelder tot aan het tuinhuisje. En in meerdere ruimtes tegelijk, met ongelooflijke stabiliteit en snelheden tot 1200 Mbps.

De voordelen op een rij

Uw nieuwe, grenzeloze digitale levensstijl

Waar u ook gaat, internet van devolo gaat met u mee. Zolang u maar een beschikbaar stopcontact heeft. Verbind uw apparaten, zoals uw smart-tv, gameconsole of pc, met de Powerline-adapter. Stel uw WiFi-netwerk in en ervaar hoe het zelfs de verste uithoeken van uw huis bereikt.

 

Maak gebruik van de Starter Kit of Multi-Room Kit om uw eigen thuisnetwerk te creëren. Of creëer uw netwerk met een uitbreidingsadapter. De slimme Plug & Play-functie en de devolo-app bieden alle ondersteuning die u nodig heeft.

Verbluffend krachtig

 • Supersnel: met een topsnelheid van 1200 Mbps kunt u internetten waar u maar wilt. De WiFi-versterker zorgt overal voor een stabiele internetverbinding– van de kelder tot de tuin en van de voordeur tot aan het zwembad.
 • Fantastische WiFi ac: devolo Magic 1 WiFi maakt gebruik van de nieuwste overdrachtsstandaard en biedt zo een ongelooflijke surf- en streamervaring.
 • Ongelooflijke frequentiedekking: vier antennes ondersteunen de 2.4 en 5 GHz-frequenties tegelijkertijd.

Verbluffend stabiel

 • Roamen zonder limiet: devolo Magic 1 WiFi is de enige WiFi-versterker met Mesh WiFi. Alle toegangspunten communiceren onderling en zorgen zo voor een ononderbroken, sterke ontvangst. Overal in huis.
 • Sprookjesachtige Airtime Fairness: de devolo Magic-adapter geeft het snelste apparaat op het netwerk voorrang. Daardoor wordt internetten nóg fijner – voor singles én grote gezinnen.
 • Stabiel internet via het stopcontact: iedere devolo Magic-adapter heeft twee Fast Ethernet LAN-aansluitingen. Daardoor wordt het internet ongelooflijk flexibel en veelzijdig.

Ongelooflijk duurzaam

 • Alles is mogelijk, ook in de toekomst: alle devolo Magic-adapters zijn gebaseerd op de G.hn-standaard en zijn compatibel met alle producten die zijn gecertificeerd door het HomeGrid Forum.
 • De vrijheid om te combineren: verbind devolo Magic 1 WiFi met zo veel adapters uit de Magic-serie als u wilt en creëer uw eigen Magic-thuisnetwerk.
 • Duurzame versleutelingstechnologie: de 128-bit AES voor de Powerline-verbinding en WPA2 voor WiFi ac beschermen uw data optimaal. En dat alles met slechts één druk op de knop.

Innovatieve technologie

Krachtige Powerline-technologie gecombineerd met een WiFi-versterker van het hoogste niveau – dat is devolo Magic 1 WiFi. WiFi ac biedt ongelooflijke snelheden tot 1200 Mbps en is zeer stabiel dankzij revolutionaire Mesh WiFi.

 

Verbind uw pc, gameconsole of router eenvoudig met de devolo Magic-adapters. Dankzij het geïntegreerde, kindveilige stopcontact gaan er geen stopcontacten verloren, en over compatibiliteit hoeft u zich ook niet druk te maken. devolo Magic 1 WiFi maakt gebruik van de G.hn-standaard, is compatibel met iedere soort router.

 

Gebruik internet vanuit uw kelder of stream muziek vanaf uw balkon. Werk veilig en stabiel, zelfs als het om grote hoeveelheden data gaat. Stream de nieuwste series in HD – op uw tablet, smart-tv of pc. Het is geen droom, het is de werkelijkheid.

Voor de Magic 1 WiFi worden de volgende LAN- en WiFi-apparaten aanbevolen:
 • Clouddata
 • Printer
 • Computer
 • Gameconsole
 • Smartphone
 • Tablet
 • Smart-tv
 • Laptop

Ondersteunde besturingssystemen
 • vanaf Windows 7
 • vanaf Mac OS X 10.9
 • vanaf Ubuntu-Linux 14.04

Leveringsomvang

Uitbreidingsadapter
 • 1x devolo MAGIC 1 WiFi
 • 1x  Installatiehandleiding

Starter Kit
 • 1x devolo MAGIC 1 LAN 
 • 1x devolo MAGIC 1 WiFi 
 • 1x  Installatiehandleiding
 • 1x Ethernetkabel (2m)

Multiroom Kit
 • 1x devolo MAGIC 1 LAN 
 • 2x devolo MAGIC 1 WiFi 
 • 1x  Installatiehandleiding
 • 1x Ethernetkabel (2m)

Support / FAQ

Zijn mijn Magic-adapters automatisch versleuteld of kan mijn buurman meeluisteren met mijn gegevens?

Maak je geen zorgen, je gegevens zijn veilig. Magic adapters zijn 128bit AES gecodeerd en wisselen automatisch onderling een willekeurig wachtwoord uit na de eerste plug-in.

 

Bovendien bereiken uw datasignalen de buurman meestal niet. Mocht dit in uitzonderlijke gevallen toch gebeuren, dan zijn de adapters doeltreffend beschermd via de krachtige encryptie.

Aan welk instapmodel moet ik de voorkeur geven - dLAN 550 of Magic 1?

De Magic 1 producten moeten beschouwd worden als de nieuwe instapklasse van devolo op het gebied van powerline en vertegenwoordigen de duidelijk verbeterde opvolger van de dLAN 550 productklasse. In laboratorium- en veldtests bewijzen Magic 1 producten vergelijkbare prestaties als dLAN 1200 producten. Aangezien MIMO-technologie, die nuttig is voor het vergroten van de dekking, alleen wordt gebruikt in de high-end producten van de devolo Magic 2-serie, raden wij Magic 2 producten aan voor veeleisende scenario's.

Worden Magic-uitbreidingsadapters ook automatisch geïnstalleerd?

Nee. U moet het nieuwe apparaat met een van de reeds geïnstalleerde apparaten via een druk op de toets toevoegen. U moet hiertoe eerst een adapter uit het bestaande netwerk selecteren en vervolgen de coderingsknop van de nieuwe adapter bedienen.

Hoe kan ik het wachtwoord voor mijn thuisnetwerk wijzigen?

Dit is via de app of via Cockpit mogelijk.

Is mijn thuisnetwerk dat uit Magic-apparaten bestaat na de eerste installatie automatisch beveiligd?

Ja. Alle Magic-adapters werken veilig en gecodeerd met elkaar.

Hoe worden Magic-apparaten geïnstalleerd?

De apparaten verbinden zich automatisch; u hoeft zelf niets te doen.

Kunnen dLAN- en Magic-netwerken naast elkaar worden gebruikt?

Het naast elkaar gebruiken van verschillende technologieën leidt mogelijk tot verminderde netwerkprestaties. Voor het beste resultaat gebruik je alleen het Magic-netwerk.

Ondersteunen Magic-apparaten ook oudere dLAN-apparaten?

dLAN-apparaten worden niet door de nieuwe technologiegeneratie ondersteund.

Met welke hardware zijn Magic-apparaten compatibel?

Magic-apparaten zijn compatibel met alle routers en met producten die door het HomeGrid-forum gecertificeerd zijn. Magic-apparaten met wifi werken samen met alle voor wifi geschikte apparaten.

Intuïtief. Simpel. Gratis. Download nu de app!

Ga aan de slag met het beste netwerk! De nieuwe devolo Home Network App opent de deur naar mogelijkheden die eerder alleen beschikbaar waren voor experts. Download simpelweg de app en ga aan de slag. De nieuwe devolo Home Network App is geschikt voor alle devolo Magic-adapters – met én zonder WiFi-functie. De app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten.

 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.devolo.dlan2https://itunes.apple.com/de/app/home-network/id1377542036?mt=8https://appgallery.huawei.com/#/app/C103655125

Downloads