WiFi en een tablet brengen de beste koks ter wereld naar uw keuken

Doet u graag inspiratie op in de keuken, en probeert u graag nieuwe recepten uit? Experimenteert u graag met nieuwe ingrediënten of internationale gerechten? Doe de volgende keer binnen enkele seconden uw ideeën op van de andere kant van de wereld. Reis naar Korea en laat een echte Koreaan u uitleggen hoe u Kimchi maakt. Of vlieg naar Italië om Mama’s ingrediëntenlijst op te halen voor de echte Spaghetti alla Napoli.

 

Dankzij platformen als YouTube is het vinden van recepten geen probleem meer. U kunt de beste gerechten naar uw eigen tafel brengen, zonder dure vluchten en hotels. Sterrenkoks leggen uit hoe u de perfecte steak bakt, bakliefhebbers leren u hoe u cupcakes het best versiert, en de beste amateurchefs vertellen ons alles over hun ideeën. Dus haal die potten en pannen maar tevoorschijn en zet uw laptop of tablet klaar op het aanrecht!

Tips voor relaxed kookplezier

Bescherm uw tablet


Om tijdens het koken nog lang van uw tablet te kunnen genieten, gebruikt u best een beschermende hoes of screenprotector om vet- of jusplekken te voorkomen. Een hoes die tevens dient als standaard is al helemaal praktisch.

Zet alles klaar


Koken kan hectisch zijn, en één minuut kan het verschil maken tussen een perfecte of mislukte saus. Verzamel de ingrediënten en spullen die u nodig heeft, zodat u later geen tijd verliest met zoeken hiernaar.

Zoek bijpassende drankjes


Zoek uit welke drankjes goed passen bij uw gerecht. Er zijn al tijden geen strikte regels meer over welke wijn bij welke maaltijd past, maar wilt u de perfecte maaltijd serveren, zorg er dan wel voor dat het in harmonie is met de drank.

Kies muziek uit


Muziek maakt veel dingen een stuk makkelijker. Ook koken! U kunt in de juiste bui komen door muziek te kiezen die past bij het recept en door uw online muziekdienst zo in te stellen dat uw favoriete muziek automatisch afspeelt.

Ontbreekt WiFi nog in uw kookervaring?

In de keuken is het WiFi-signaal niet altijd even sterk. Dat komt door magnetrons en andere elektronische apparaten die gevoelige draadloze signalen van WiFi verstoren. Daardoor komen vertragingen in het afspelen van video’s vaak voor.

 

In de toekomst kan uw digitale radio naast de oven werken. En is slimme kookapparatuur snel en eenvoudig te bedienen met uw smartphone. Onze dLAN-adapters met WiFi-functie zorgen voor het beste bereik in de keuken, zodat u via internet nieuwe recepten, ideeën en inspiratie kunt opdoen.

Met een WiFi-toegangspunt in uw keuken geniet u er voortaan van de nieuwste recepten. En voor het installeren van de adapter is noch technische kennis, noch veel tijd nodig. Data wordt overgedragen via het elektriciteitsnetwerk, voor naadloze internetverbindingen in elke ruimte in huis.

devolo Magic: Leef nu al in de toekomst!

Hier werken onzichtbare krachten: vooruitstrevende mesh-WiFi en innovatieve Powerline-technologie verbinden alle devolo Magic-adapters tot een samenhangend netwerk en zorgen overal in huis voor een naadloze en supersterke internetverbinding – voor eersteklas multimediaplezier.

 

Meer informatie


Wist u dat?

Perfect internet zorgt voor volledig nieuwe mogelijkheden die ook invloed hebben op andere toepassingen, zoals streamen, gamen en thuiswerken!


Onze productaanbevelingen voor u

Meer weten over toepassingen als gamen, thuiswerken en muziek en films streamen?
Gebruik onze toepassingsgids voor tips en productaanbevelingen

 

Naar het toepassingsoverzicht