Ongestoord gamen – voor uw pc, gameconsole en mobiele apparaten!

Gaming – denkt u dan alleen aan de vele spelletjes die beschikbaar zijn voor de pc?

Toegegeven, er zijn verschillende enthousiastelingen op de wereld die veel tijd besteden aan complexe strategische games en beschikken over een gaming-pc van hoge kwaliteit. Maar ook met een gameconsole kunt u eenvoudig op zaterdagmiddag of een doordeweekse avond samen met uw vrienden een spelletje spelen.

Er bestaan tegenwoordig ook talloze spelletjes voor smartphones of tablets, waardoor iedereen kan gamen. Smartphones en tablets kunnen u helpen de tijd te doden of thuis op de bank te ontspannen na een lange dag werken. Niet zo vreemd dus dat game-apps de meest populaire apps zijn, zeker omdat veel van de apps gratis zijn. Perfect voor allerlei soorten gameplezier – maar dan wel met een betrouwbare internetverbinding.

 

Bekijk de productaanbevelingen voor gaming

 

Streamen via Twitch – hoe werkt dat? Gamer Mathia geeft tips

“Wanneer je deze apparaten van devolo in het stopcontact steekt, maken zij direct verbinding met de router en heb je WiFi in alle ruimten. Zo kun je ook goed streamen via WiFi.”

Mathia is altijd online en actief op alle kanalen: Twitter, YouTube, Instagram, Snapchat en Facebook. Haar grootste interesse is gamen, en op Twitch, een videosite gericht op het streamen van computerspellen, heeft ze meer dan 24.000 volgers. In deze video laat ze ons zien wat je als gamer nodig hebt om op Twitch een stream te starten. Je hebt niet veel nodig, maar een goede pc, headset en microfoon zijn een must. Ook belangrijk: een stabiele netwerkverbinding. Via een kabel of via de adapters van devolo Magic. Deze adapters zorgen namelijk voor een sterke WiFi-verbinding in je hele huis.

Tips voor ontspannen gamen

Tips en tricks voor online gamen – met Joey aka KillaJ

“Het apparaat werkt heel eenvoudig. Je hoeft ‘m alleen in het stopcontact te steken, en vervolgens ben je via het elektriciteitsnet automatisch verbonden met het snelste netwerk in huis.”

Op het YouTube-kanaal van Joey, dat 83.000 abonnees heeft, verschijnen dagelijks nieuwe video’s over zijn games. Ook is hij actief op Twitch, Insta, Facebook en Twitter. Het grootste deel van zijn video’s gaat over GTA V – en vandaag heeft hij verschillende tips en tricks voor je over online gamen.

Wat kan je doen als de internetprestaties niet zo goed zijn als je zou willen? Een speed-test laat zien hoe ernstig het probleem is. Daarnaast is het belangrijk of je via LAN of WiFi met het internet verbonden bent. In het eerste geval heb je een goede switch nodig voor een optimale kabelverbinding. In het laatste geval zorgt een Powerline-adapter van devolo voor een stabiele WiFi-verbinding.

Tips voor ontspannen gamen

De optimale game-ervaring – met YouTuber Samir van UP2D8

Op het YouTube-kanaal UP2D8 van Samir draait het iedere zaterdag enkel om fun: leuke nieuwtjes, te gekke technologie, trends en games. In deze aflevering geeft hij tips voor de optimale game-ervaring. Een paar kleine trucjes kunnen een groot verschil maken. Wat je daarvoor nodig hebt? Allereest een gezellige schootkat. Maar ook een goede pc, een comfortabele stoel, een goed beeldscherm en – niet te vergeten – een stabiele internetverbinding. Die stabiele internetverbinding creëer je bijvoorbeeld met de nieuwe Magic-producten van devolo.

Tips voor ontspannen gamen

Onze productaanbevelingen voor u

Meer weten over toepassingen als gamen, thuiswerken en muziek en films streamen?
Gebruik onze toepassingsgids voor tips en productaanbevelingen

 

Naar het toepassingsoverzicht