Welkom in de wereld van devolo Magic

Duurzaam en krachtig – devolo Magic

Meer stabiliteit. Een groter bereik. En snelheden tot 2400 Mbps – voor een ongeëvenaarde multimedia-ervaring en grenzeloos internet. Streamers, gamers en fans van een snelle en stabiele internetverbinding ontdekken met devolo Magic vandaag het thuisnetwerk van morgen. De nieuwe productlijn van de wereldmarktleider is duurzaam en visionair. Van avonturen in virtual reality tot een digitale cloudwerkplek of online gamen: devolo Magic biedt een uitstekende basis voor het digitale huis van de toekomst. Innovatieve technologieën garanderen krachtige prestaties, beveiliging en het bekende gemak van devolo. devolo’s Magic-adapters zetten de bewezen Powerline-technologie en de volledige netwerkmarkt op zijn kop, en laten u nu al de wereld van morgen ervaren.

Met devolo Magic wordt de digitale toekomst vandaag werkelijkheid

Familie streamt im Wohnzimmer

Ultra HD en 8K

De eerste 8K-televisies zijn al verkrijgbaar. De resolutie van deze tv’s is vier keer hoger dan Ultra HD. Ervaar als een van de eersten tv-programma’s en sportevenementen in 8K. devolo Magic zorgt voor voldoende bandbreedte. 

Virtual reality

Met devolo Magic ontdekt u fantastische virtuele werelden. Voor avonturen vol actie in 360 graden of live-uitzendingen van festivals. Met een stabiele internetverbinding en virtual reality bevindt u zich te midden van alle actie en ervaart u mogelijkheden waar u eerder alleen van kon dromen.

Online gaming

Ongestoord gamen zonder storende lags: met devolo Magic’s snelheid van 2400 Mbps bent u klaar voor de games van de toekomst. Gamen via de cloud, mogelijk gemaakt door de innovatieve technologie van devolo, biedt het plezier waar u al die tijd al naar uitkeek.

Innovatieve technologie

Mann im Arbeitszimmer arbeitet am Computer

Voor elk huishouden het juiste product

 

devolo introduceert twee soorten Magic-adapters: een met en een zonder WiFi-functie, verkrijgbaar met de snelheden 1200 Mbps en 2400 Mbps. Beide adapters garanderen een internetverbinding van het hoogste niveau.

Alle devolo Magic-adapters zijn los verkrijgbaar of in een praktische set van twee: de devolo Magic Starter Kit. Voor appartementen vanaf negentig vierkante meter biedt devolo alle producten met WiFi-functie aan als handige Multi-Room Kit, bestaande uit drie adapters.

Powerline-technologie gebaseerd op duurzame G.hn

 

De devolo Magic-adapters zijn compatibel met alle andere adapters die zijn gebaseerd op G.hn. Dat maakt de bewezen Powerline-technologie nóg duurzamer.

Blijf flexibel. De devolo Magic-adapters zijn compatibel met alle op de markt verkrijgbare routers, en u kunt op ieder gewenst moment meer devolo Magic-adapters aan het netwerk toevoegen. Een devolo Magic-netwerk is zo in te stellen dat het parallel aan een bestaand dLAN-netwerk opereert.

Eenvoudige controle met de devolo-app

 

Met de nieuwe devolo-app heeft u altijd controle over uw Magic-netwerk. Of u nu gebruikmaakt van uw smartphone of tablet. De praktische installatiewizard helpt u stapsgewijs uw devolo Magic-netwerk in te stellen.

Met de individuele configuratie-opties creëert u een uniek thuisnetwerk. Stel eenvoudig de gastentoegang in of gebruik tijdslimieten om het netwerk af te stemmen op uw behoeften.

WiFi ac-technologie

 

De devolo Magic WiFi-adapter ondersteunt met zijn vier antennes tegelijkertijd de 2.4 en 5 GHz-frequenties. Hierdoor beschikt u over een robuust thuisnetwerk met een optimale internetverbinding, zelfs voor mobiele apparaten.

Alle devolo Magic WiFi-adapters zijn voorzien van de WiFi ac-standaard. Moderne Mesh-functies, zoals roaming, garanderen dat uw smartphone altijd verbinding maakt met het sterkste toegangspunt – voor een snelle WiFi-verbinding overal in huis. Airtime Fairness geeft snelle apparaten daarnaast voorrang op het netwerk.

Onze productaanbevelingen voor u