De krachtige repeater met WiFi 6 en mesh-WiFi

  • Meer bereik voor uw WiFi
  • Betere prestaties door de WiFi 6-standaard
  • Overdrachtssnelheid van maximaal 5.400 Mbps
  • Meerdere antennes laten tal van parallelle verbindingen toe
  • Geschikt voor alle apparaten & applicaties
  • Compatibel met alle routers
  • Flexibel te plaatsen desktopbehuizing
  • Een kwestie van aansluiten, knoppen indrukken en klaar
  • 3 jaar fabrieksgarantie
Verschiedene Seitenansichten des devolo WiFi 6 Repeater 5400

devolo’s succesgarantie: WiFi in 5 minuten

Sluit hem aan, druk op de knop en start met browsen! Dit is de belofte van devolo: sterkere WiFi zonder ingewikkelde set-up.

Succesgarantie WiFi in 5 minuten

Supersimpel. Supersterk.

Een echte power-repeater voor iedereen die snel en eenvoudig zijn of haar WiFi wil boosten en daarvoor gebruik wil maken van maximaal uitgeruste WiFi 6.

WiFi was nog nooit zo eenvoudig

De stijlvolle WiFi 6-turbo kunt u overal plaatsen. Hij garandeert ontvangst van de hoogste kwaliteit op smartphones, tablets en laptops op uw favoriete plek, of dat nu het thuiskantoor, de woonkamer of de keuken is. Bovendien is het topmodel onder de devolo-repeaters dankzij WPS meteen bruikbaar en is hij compatibel met elke WiFi-router.

devolo WiFi 6 Repeater 5400 auf einer Kommode. Ein Mann sitzt auf einem Schaukelstuhl und schaut auf einem Laptop während er lächelt.

De WiFi-boost met WiFi 6

De devolo WiFi 6 Repeater 5400 zorgt in een handomdraai voor WiFi in elk hoekje van uw woning - supersnel internet gegarandeerd. Of u nu surft op uw tablet of 4K-video’s op uw smart-tv streamt: met een datasnelheid van maximaal 5400 Mbps en een ruime dekking met moderne WiFi 6-standaard heeft elk apparaat een bliksemsnelle internetverbinding.

WiFi 6 Sticker

WiFi 6

Deze nieuwe standaarden zorgen voor snellere WiFi, meer stabiliteit en hogere datasnelheden in netwerken met veel frequenties – ideaal voor gelijktijdig gebruik door veel apparaten.

Mesh Sticker

Mesh WiFi

De repeater is uitstekend geschikt als basis voor sterkere WiFi binnen het thuisnetwerk, waarop andere devolo-producten voort kunnen bouwen. Zo kunt u stuk voor stuk een slim mesh-netwerk van devolo opbouwen.

Smartphone Sticker

Home Network App

Op maat gemaakte configuratie voor ouderlijk toezicht, tijdscontrole en WiFi voor gasten. De devolo WiFi 6 Repeater 5400 kan moeiteloos worden aangepast aan uw behoeften. Met de app (iOS, Android) en de webinterface heeft u altijd de controle over alle functies.

Ethernet Port Sticker

Twee ethernetpoorten

Geïntegreerde netwerkpoorten voor vaste apparaten, zoals ontvangers, smart-tv’s of game consoles.

Security Sticker

Maximale beveiliging

devolo-producten zijn uitgerust met de nieuwste versleutelingsstandaarden WPA2/WPA3 (bankstandaard), zodat uw data goed beschermd is.

Multiroom WiFi Sticker

Gebruik als WiFi-toegangspunt

U beschikt al over een netwerkaansluiting in een ruimte, maar nog niet over WiFi? U kunt de devolo WiFi 6 Repeater 5400 ook gebruiken als een toegangspunt.

Gemakkelijk uitbreidbaar, ideaal combineerbaar

 

U hebt al een Powerline-netwerk en wilt het WiFi uitbreiden naar individuele woonruimtes? Of u gebruikt een repeater en hebt extra WiFi-versterking nodig?

 

Geen probleem, want ons krachtige mesh-netwerk is eenvoudig uit te breiden. Sluit gewoon extra repeaters aan, stel ze in en geniet van een nog groter, naadloos WiFi-netwerk.

 

Onze tip: koop nu de Repeater Mesh Bundle en krijg twee repeaters tegelijk voor een speciale prijs!

Uitstekend uitgerust voor de allerbeste verbinding

De WiFi 6 Repeater 5400 van devolo haalt hoge datasnelheden en kan zo stabiele WiFi in uw volledige huis garanderen. devolo ontwikkelt de modernste producten voor miljoenen klanten over de hele wereld.

 

De WiFi 6 Repeater 5400 in een elegant desktopdesign biedt een 4x4/2x2 antenneconfiguratie. In combinatie met de WiFi 6-standaard bereikt de repeater hiermee een WiFi-performance van maximaal 5400 Mbps over zes chains (4800 Mbps voor 5 GHz & 574 Mbps voor 2,4 GHz).

Inhoud van de verpakking


1x devolo WiFi 6 Repeater 5400

1x Stroomvoorziening

1x Installatieflyer

Downloads

Firmware WiFi 6 Repeater 5400