Zonnepanelen in het thuisnetwerk

Met de Powerline-producten van devolo, biedt u uw klanten een gemakkelijke en snelle manier om een netwerk te maken tussen hun fotovoltaïsche systeem (zonnepanelen), laadpaal voor elektrische voertuigen en de router. 

                                                                                                       
Lees hier meer

Op maat gemaakte oplossingen voor onze telecompartners

Dankzij meer dan vijftien jaar ervaring bieden wij in verschillende landen op maat gemaakte oplossingen voor speciale behoeften en helpen wij u de beste oplossing te ontwikkelen voor uw klanten.

Ga naar de Carrier & ISPs bedrijfstak (devolo.com)

Wij maken verzekeren smart

De verzekeringsbranche verandert en digitalisering zorgt voor een fundamentele verandering van de bestaande bedrijfsmodellen. Verzekeraars hebben de mogelijkheid zichzelf opnieuw in de markt te zetten. Ze kunnen veranderen van schade-experts in 'schadevoorkomers' en partners in het dagelijks leven, zo lang ze zich baseren op slimme verzekeringsaanbiedingen. De combinatie van slimme technologieën, op maat gemaakte verzekeringen en nooddiensten resulteert in meer bescherming, meer schadepreventie, beter klantbehoud en een hogere omzet. 

Wij geven uw business nieuwe energie

devolo biedt energieleveranciers op maat gemaakte oplossingen voor een snelle en eenvoudige betreding van de opkomende smart home-markt. Door devolo Home Control aan het dienstenpakket toe te voegen, vergroten energieleveranciers de aantrekkelijkheid van hun aanbod door hun klanten meer waarde te bieden. De smart home-oplossing van devolo is perfect om klanten te werven en te behouden.

Bedrijfsoplossingen voor professioneel gebruik

Van gevestigde bedrijven tot start-ups, ieder bedrijf moet zijn eigen netwerkscenario beheren. In oudere gebouwen zijn draadloze netwerken en Powerline vaak de enige optie. Wij bieden bewezen, betrouwbare, veilige en eenvoudig te gebruiken oplossingen, van het kleinste datapunt tot aan de cloud.                    

           

Ga naar onze bedrijfsoplossingen (devolo.com)

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd de nieuwste informatie.

Meer informatie

Contact

Ons professionele supportteam staat u graag bij.

Meer informatie