Service & downloads
Vragen over installatie, configuratie of garantie-afwikkeling van uw devolo producten:
0280 889 85 * maandag - vrijdag van 10.00 - 18.00 uur
support@devolo.be
Voor vragen over producten, prijzen en verkooppunten:
+32 2 380 36 20 * maandag - vrijdag van 09.00 - 17.00 uur
info@devolo.be
Om een snelle en doelgerichte ondersteuning te waarborgen, vragen wij u om de volgende informatie voor het telefoongesprek bij de hand te houden:
  • Productnaam
  • Computertype en specificaties
  • Serienummer
  • Gebruikt besturingssysteem
  • Firmware of stuurprogrammaversie
  • Beschrijving van het probleem
* Binnenlands tarief; eventueel afwijkende prijzen bij internationale verbindingen

Streamen als een wereldkampioen

Of u nu in de tuin zit, op zolder of op het balkon – met onze WiFi-apparaten mist u geen minuut van het WK voetbal!

Stream het WK voetbal met WiFi Powerline van devolo en geniet

Bent u klaar voor het sporthoogtepunt van het jaar? Rusland heeft de voorbereidingen voor het WK afgerond. En tot de officiële kick-off in juni hebben ook wij nog wat tijd voor de voorbereiding.

Misschien heeft u wel speciaal voor het WK een nieuwe smart-tv aangeschaft? Of zit u er al over na te denken om uw muur met behulp van WiFi, beamer en laptop om te toveren tot het grootste scherm van de buurt?

Zodra het gaat over uw thuisnetwerk of over internet op uw laptop in de tuin, zijn wij er voor u. De overdrachtssnelheid van ons netwerk speelt een cruciale rol in haper- en storingsvrij voetbalgenot.

NU WIFI VERBETEREN

Samen kijken tijdens een barbecue

Samen kijken tijdens een barbecue

Aangezien het WK plaatsvindt in de mooiste tijd van het jaar, is de kans groot dat u dat avondje voetbalkijken met vrienden naar de tuin of het balkon verplaatst. Nodig ze uit voor een barbecue en geniet van de wedstrijd op scherm of beamer met wat koude drankjes. Nog een tip: richt snel en eenvoudig gastentoegang of access point in. Zo blijft uw eigen internetbeveiliging behouden en heeft niemand toegang tot belangrijke gegevens in uw thuisnetwerk – ook niet na het evenement, want u verandert de toegangsgegevens gemakkelijk weer. Zo kan iedereen ontspannen genieten van een spannend WK. 

Zo houdt u ook niet-WK-fans blij

Zo houdt u ook niet-WK-fans blij

Om ervoor te zorgen dat deze zomer ook écht ontspannen verloopt en er geen strijd is over welk tv-programma op staat tijdens de wedstrijden, kan elk lid van het gezin zelf zijn eigen lievelingsprogramma, zoals series, of muziek streamen, terwijl de voetbalfans de doelpunten in de gaten kunnen houden. Zo worden lastige discussies vermeden en blijven je geliefden happy. Dankzij de oplossingen van devolo werkt alles gelijktijdig – zonder kwaliteitsverlies en met een stabiele gegevensoverdracht. 

 

 

Genoeg bandbreedte voor elke streamingervaring

Om het WK live te streamen, is een stabiele WiFiverbinding een must. Zeker als u in de tuin zit – niemand wil over het datalimiet gaan. Voor zorgeloos voetbalplezier moet bovendien een bepaalde overdrachtssnelheid aanwezig zijn. Hoewel 2 Mbps al voldoende is voor bijvoorbeeld apps, kunt u pas echt genieten als:

de smart-tv HD kan streamen met een overdrachtssnelheid van 6 Mbps;

en u tegelijkertijd aanvullende informatie en feitjes kunt lezen op uw telefoon in hetzelfde netwerk.

Met dLAN-adapters voor WiFi legt u in een handomdraai een draadloos netwerk aan! Genoeg bandbreedte dus, voor u, uw vrienden en een HD-streamingervaring van wereldkwaliteit. Of dat nu buiten is of op zolder – dankzij de Powerline-adapters van devolo geniet u van eersteklas beeld.

NU WIFI VERBETEREN

Extra tips voor een perfecte WK-ervaring

Streamen in België

Streamen in België

Bereid uw tablet of laptop vooraf voor op de overdracht van de livestream, want een browser die Flash aankan, is hiervoor een voorwaarde. 

Het perfecte tuinfeest

Het perfecte tuinfeest

Houd een playlist bij de hand met uw favoriete party- en voetbalhits. Want ook voor het streamen van muziek is uw geoptimaliseerde internetverbinding uiterst geschikt. Of zoek online naar hoe u snacks in de kleuren van uw favoriete land kunt maken, en maak er zo de blikvanger van het feest van.

Blijf up-to-date

Blijf up-to-date

Talloze apps delen interessante feiten waarmee u punten scoort op elk feest. Blink uit met weetjes over het WK of ontvang actuele spelstatistieken en het realtime speelschema op uw smartphone. Dankzij de dLAN-WiFi-adapters van devolo surft u altijd met volle snelheid op uw mobiele apparaten. 

WiFi in de tuin. Altijd. Snel en betrouwbaar.

De zomer staat voor de deur, en dat betekent urenlange ontspanning in de buitenlucht. Met een stabiele WiFi-verbinding voor tablet en smartphone kunt u probleemloos muziek en video’s streamen. Dat is tenminste de theorie. Want in de tuin en op het balkon is de praktijk vaak anders. Daar is WiFi meestal heel langzaam, en in het tuinhuis achter in uw tuin heeft u vaak al helemaal geen bereik. Dat is verleden tijd!

Dankzij de dLAN® WiFi Outdoor kan uw tuinfeest gewoon doorgaan. Tablets, smartphones en laptops profiteren van snelle WiFi. En dankzij de mesh-functie heeft u overal WiFi, waar u ook bent. Met de range+ Technology is zelfs die afstand tot het tuinhuis te overbruggen. En valt uw zomerdag in het water? Ook dat is geen probleem: de dLAN® WiFi Outdoor is waterbestendig en doorstaat elke zomerse bui.

In combinatie met een devolo dLAN®-adapter gebruik u uw elektriciteitsnetwerk als datakabel en verandert u elk stopcontact in een WiFi-hotspot. Alle Powerline-adapters zijn compatibel met elkaar, zodat u uw netwerk te allen tijde kunt uitbreiden met extra adapters.

Verkrijgbaar bij

Onze productaanbevelingen voor u

dLAN® 550+ WiFi Starter Kit

dLAN® 550+ WiFi Starter Kit

dLAN® 1200+ WiFi ac Starter Kit

dLAN® 1200+ WiFi ac Starter Kit

Naar boven

Hartelijk dank voor u beoordeling.

Het spijt ons. Bij de transmissie van uw beoordeling is een fout opgetreden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Uw Newsletter aanmelding was succesvol.

Het spijt ons. Bij de aanmelding voor onze Newsletter is een fout opgetreden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Hartelijk dank! Wij hebben uw aanvraag opgeslagen! U wordt geïnformeerd, zodra het artikel weer beschikbaar is.

Het spijt ons. Uw artikelmelding kon niet geactiveerd worden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Opt-out-cookie is succesvol ingesteld. U wordt niet langer gevolgd door Google Analytics.