Geniet dankzij Mesh-WiFi overal in huis van perfecte en krachtige verbindingen als nooit tevoren. Hoe werkt het ? Met de nieuwe Mesh-WiFi en de innovatieve Powerline-technologie sluit u alle devolo Magic-adapters aan op een gecombineerd netwerk, zodat u overal in huis over een perfecte en krachtige internetverbinding beschikt. Ongeacht hoeveel WiFi-apparaten u hebt, ze gebruiken allemaal dezelfde naam en paswoord. Zo bent u altijd automatisch verbonden met het WiFi-toegangspunt dat het sterkste signaal biedt. En kunt u zich vrij bewegen in uw huis. Kortom: u ontvangt altijd het sterkste WiFi-signaal – om volop te genieten van een optimale multimedia-ervaring – zonder moeite en zonder onderbrekingen!

Zonder het voordeel van Mesh

In veel woningen stoten routers op obstakels. Met als gevolg: een zwakke tot slechte WiFi-verbinding.

Met het voordeel van Mesh

Met Mesh geniet u overal in huis van perfecte en krachtige WiFi-verbindingen.

Welche Endgeräte profitieren von Mesh?

Smart TV

Sie möchten Ihren Smart TV über WLAN betreiben? Mesh sorgt für für ruckel- und unterbrechungsfreien Streaming-Genuss !

Meer informatie

Mobile Endgeräte

Dank Roaming Funktion loggt sich Ihr Endgerät immer an dem Access Point ein, der dem gerade genutzten Raum am nächsten ist.

Meer informatie

Audio-Endgeräte

So haben internetfähige Audio-Endgeräte wie DAB-Radios bei gleichzeitiger Nutzung mehrerer Empfangsgeräte eine stabile Datenübertragung.

Meer informatie

Sprachassistenten

Ist Alexa oder Google Home auch schon bei Ihnen eingezogen? Mit Mesh-Komfort demnächst ohne Funklöcher immer und überall ansteuern.

Meer informatie

Volledig bereik dankzij roaming

Alle WiFi-adapters uit de devolo Magic-serie beschikken over Mesh-WiFi. En bieden compleet nieuwe en geoptimaliseerde WiFi-functies. Met ‘Fast Roaming’ zijn alle apparaten die met WiFi zijn te verbinden, zoals smartphones of tablets, permanent verbonden met de sterkste WiFi-hotspot. Heel prettig wanneer gebruikers zich vaak door het huis verplaatsen met hun mobiele apparaten. Met ‘Config Sync’ deelt u eenvoudig de WiFi-configuratie van de router met alle WiFi-punten (Single SSID).

 

En de nieuwe functie ‘Airtime Fairness’ geeft voorrang aan de snelste apparaten. Oudere apparaten die bijvoorbeeld veel tijd nodig hebben om een download binnen te halen, vertragen daardoor niet langer de WiFi-verbinding. Dankzij geïntegreerde ‘Band Steering’ krijgen daarnaast alle met WiFi verbonden apparaten automatisch het juiste kanaal en de juiste frequentie toegewezen. Al deze mesh-functies zijn beschikbaar voor iedereen die gebruikmaakt van de devolo Magic-producten.

Integreer alles


Mesh-WiFi verbindt alle devolo Magic-adapters en zorgt zo voor een naadloos netwerk – voor een stabiele internetverbinding in iedere ruimte, tot aan het balkon en in de tuin.

 

Streamen, gamen, een thuiskantoor of virtual reality

– met de devolo Magic WiFi-adapters is het kinderlijk eenvoudig.

Fantastische prestatie


Het lijkt wel een sprookje: Mesh-WiFi verbindt alle devolo Magic-adapters en creëert zo één Magic-netwerk, voor een naadloze en sterke internetverbinding overal in huis.

 

 

De WiFi ac-standaard en krachtige Powerline-technologie garanderen snelheden tot 2400 Mbps.

Technologie

  • Dankzij de mesh-functie en Powerline-technologie overal in huis een naadloze, betrouwbare en snelle WiFi-verbinding.
  • Werken wanneer het u uitkomt met Airtime Fairness: snellere apparaten krijgen voorrang op het netwerk. 
  • Een slimme verbinding dankzij Band Steering: de beste frequenties en kanalen worden automatisch geselecteerd. 
  • Dankzij Roaming heeft u altijd een goede ontvangst: u bent zo verbonden met het sterkste WiFi-punt. 
     

Onze productaanbevelingen voor u