Van configuratie tot besturing – gewoon eenvoudig

Met slechts een paar keuzes bent u al waar u zijn moet: bij de devolo Home Control software staat eenduidig de gebruikersvriendelijkheid op de voorgrond, van de registratie, over de installatie van de Centrale tot het toevoegen van de Home Control-componenten. De beste voorbeelden daarvan zijn de zeer gemakkelijke stap-voor-stap configuratie en slimme installatie-assistent voor de installatie van alle Home Control-componenten. Dankzij de individuele configuratiemogelijkheden stelt u alles heel handig zo in dat dit het best bij u past. En u heeft met de intuïtieve besturing uw intelligente op het netwerk aangesloten huis altijd in de hand, ongeacht waar ter wereld u zich ook bevindt.

Praktische functies – individueel en intelligent

Met regels, scènes, groepen en plaatsen maakt de devolo Home Control software het leven voor u aangenamer: apparaten worden intelligent gecombineerd, uit te voeren stappen worden samengevat. Dat kan er bijvoorbeeld zo uitzien, dat bij de activering van de scène „goedemorgen“ tegelijkertijd de radio aangaat, de verwarming omhoog gaat en het koffiezetapparaat inschakelt. Via groepen kunnen meerdere apparaten tegelijkertijd aangestuurd worden, bijvoorbeeld alle radiatorthermostaten. En de regels combineren geheel individueel willekeurige producten met elkaar. De functies worden op een nuttige manier aangevuld met praktische toepassingen zoals statistieken en het huisdagboek, welke informatie geven over de toestand van de Home Control-componenten. met de nieuwe devolo besturing bespaart u tijd en moeite. En wint u aan veiligheid en comfort.

Features

  • Comfortabele complete besturing van de registratie, over de ingebruikname van de Centrale tot het toevoegen van Home Control-componenten.

  • Individueel: persoonlijk dashboard configureren.

  • Doelgericht: in slechts een paar stappen waar u zijn moet.

  • Open: de Home Control-Centrale ondersteunt de koppeling van PHILIPS Hue, en netwerk-apparaten, die via het overdrachtsprotocol http aangesproken kunnen worden, bijv. stereo-installaties in- en uitschakelen.

  • Tijdbesparend: Als-Dan-regels en handmatige of tijdgestuurde scenario's voor soepele processen.

  • Doelmatig: intelligente features, zoals scènes of groepen, combineren meerdere stappen.

  • Controleert: statistiek en huisdagboek voor een perfect overzicht over alle processen in huis.

  • Informeert: sms, e-mail, push-berichten en systeemberichten voor het volledige overzicht.