Ook in de zomer in elke uithoek bereik

Buiten wordt het eindelijk warmer, en de eerste voorbereidingen voor de perfecte zomer zijn al getroffen. Maar hoe staat het met uw internetverbinding?

Wellicht heeft u voor de eerstvolgende filmavond al een nieuwe smart-tv gekocht, of bent u bezig met het plannen van een tuinfeestje bij u thuis? Dan is het alleen nog zaak dat niets meer in de weg staat voor het ultieme zomergenot.

Met devolo geniet u niet alleen binnenshuis van uw favoriete serie zonder haperingen en in de beste kwaliteit, maar streamt u ook ongestoord in de tuin. Waar u ook bent – u heeft overal in huis bereik.

 

 

  • Genoeg bandbreedte voor streamen
  • WiFi op uw favoriete plek in huis
  • Samen genieten van de zomer
  • Lievelingsprogramma streamen

Genoeg bandbreedte voor elke streamingervaring

 

Om te streamen, is een stabiele WiFiverbinding een must. Zeker als u in de tuin zit – niemand wil over het datalimiet gaan. Voor zorgeloos plezier moet bovendien een bepaalde overdrachtssnelheid aanwezig zijn. Hoewel 2 Mbps al voldoende is voor bijvoorbeeld Sky Go, kunt u pas echt genieten als:

de smart-tv HD kan streamen met een overdrachtssnelheid van 6 Mbps;

en u tegelijkertijd aanvullende informatie en feitjes kunt lezen op uw telefoon in hetzelfde netwerk.

Met dLAN-adapters voor WiFi legt u in een handomdraai een draadloos netwerk aan! Genoeg bandbreedte dus, voor u, uw vrienden en een HD-streamingervaring van wereldkwaliteit. Of dat nu buiten is of op zolder – dankzij de Powerline-adapters van devolo geniet u van eersteklas beeld.

 

 

WiFi op uw favoriete plek in huis

 

De hobbykamer op zolder, de gezellige bank in de woonkamer, de altijd goed ruikende keuken of toch de ontspannen ligstoel in de tuin: maakt van uw favoriete plek in huis ook de beste plek voor ongestoord internetplezier. Zelfs in de verste hoek van de tuin kunt u deze zomer ongestoord dat online de krant lezen , of ter plekke uw tuinierskills opfrissen met online tutorials. Na een vermoeiende dag streamt u relaxt in de hangmat uw favoriete muziek terwijl om u heen de schemer invalt.

Samen genieten van de zomer

 

Aangezien het de mooiste tijd van het jaar is en u dus zoveel mogelijk tijd buiten door wilt brengen, is de kans groot dat u dat avondje met vrienden combineert met een barbecue. En dat doet u natuurlijk op het balkon of in de tuin – wat niet betekent dat u het zonder perfecte WiFi hoeft te stellen. Voor dat aankomende tuinfeest maakt u gebruik van de perfecte internetverbinding om de nieuwste zomerhits te streamen onder het genot van een koud drankje.

Lievelingsprogramma streamen

 

Om ervoor te zorgen dat deze zomer ook echt ontspannen verloopt en er geen strijd is over welk tv-programma of welke film er gekeken wordt, kan elk lid van het gezin zelf zijn eigen lievelingsprogramma streamen. Iedereen streamt ongestoord series en muziek en blijft via berichten op de hoogte van wat vrienden doen. Zo worden lastige discussies vermeden en houdt u uw geliefden happy. Dankzij de oplossingen van devolo werkt alles gelijktijdig – zonder kwaliteitsverlies en met een stabiele gegevensoverdracht.

Extra tips voor je perfecte zomer ervaring

Gastentoegang of access point


Richt snel en eenvoudig gastentoegang of access point in. Zo blijft uw eigen internetbeveiliging behouden en heeft niemand toegang tot belangrijke gegevens in uw thuisnetwerk – ook niet na het evenement, want u verandert de toegangsgegevens gemakkelijk weer.

Het perfecte tuinfeest


Houd een playlist bij de hand met uw favoriete partyhits. Want ook voor het streamen van muziek is uw geoptimaliseerde internetverbinding uiterst geschikt.

Kleurrijk snacks zijn de blikvanger van uw feest. Gebruik hiervoor kleurrijk fruit, paprika’s, tomaten en olijven.

Favoriete programma gemist?


Was u niet op tijd thuis waardoor u uw lievelingsprogramma heeft gemist? Relax: u kunt uw serie ook online streamen in een van de mediabibliotheken,

en dat geheel ontspannen en zonder onderbrekingen, wanneer u maar wilt. Dat geldt natuurlijk niet alleen voor series, maar ook voor de meeste sportevenementen.

De nieuwe devolo dLAN® WiFi Outdoor

De zomer staat voor de deur, en dat betekent urenlange ontspanning in de buitenlucht. Met een stabiele WiFi-verbinding voor tablet en smartphone kunt u probleemloos muziek en video’s streamen. Dat is tenminste de theorie. Want in de tuin en op het balkon is de praktijk vaak anders. Daar is WiFi meestal heel langzaam, en in het tuinhuis achter in uw tuin heeft u vaak al helemaal geen bereik. Dat is verleden tijd!

 

Dankzij de dLAN® WiFi Outdoor Powerline-adapter kan uw tuinfeest gewoon doorgaan. In combinatie met een devolo dLAN® Powerline-adapter gebruik u uw elektriciteitsnetwerk als datakabel en verandert u elk stopcontact in een WiFi-hotspot. Tablets, smartphones en laptops profiteren van snelle WiFi. En dankzij de mesh-functie heeft u overal WiFi, waar u ook bent. Met de range+ Technology is zelfs die afstand tot het tuinhuis te overbruggen. En valt uw zomerdag in het water? Ook dat is geen probleem: de dLAN® WiFi Outdoor is waterbestendig en doorstaat elke zomerse bui.

Combineer dLAN® Outdoor WiFi met

dLAN® 1200+ WiFi ac PowerlinedLAN® 1200+ WiFi ac Powerline

dLAN® 1200+ WiFi ac Powerline

Bevat 2 dLAN® adapters

  • Bliksemsnel gamen, streamen en surfen met WiFi ac met een high speed gigabit-snelheid.
  • Ontvang altijd het beste WiFi-signaal in huis dankzij de mesh-functionaliteit.
  • Twee gigabit LAN-poorten voor smart-tv, console of pc.
189,90
Zoekfunctie voor dealers
Meer informatie
dLAN® 550+ WiFi PowerlinedLAN® 550+ WiFi Powerline

dLAN® 550+ WiFi Powerline

Ideaal dLAN® uitbreidingsproduct

  • Tot maximaal 500 Mbps via het elektriciteitsnetwerk voor het perfect streamen van HD-video en -audio
  • Tot maximaal 300 Mbps via WiFi voor tablets, smartphones en laptops
  • Alleen bij devolo: range+ Technology – de onmisbare functie voor meer bereik en stabiliteit
129,90
Zoekfunctie voor dealers
Meer informatie

Meer weten over toepassingen als gamen, thuiswerken en muziek en films streamen?
Gebruik onze toepassingsgids voor tips en productaanbevelingen

 

Naar het toepassingsoverzicht