Persberichten

Onderneming / 07.07.2015

Wifi in je tuin - de wifi-adapters dLAN® 500 WiFi en dLAN® 1200+ WiFi ac breiden je thuisnetwerk uit naar zwembad en barbecue

devolo

Het is zomer! Die mooie tijd waarin je je tuin en patio terras opnieuw ontdekt. En waarin je weer lekker kaunt barbecueën. Het enige wat er buiten nog aan ontbreekt om optimaal te kunnen genieten van zwoele avonden en weekendsen, is een perfecte wifi-verbinding, - zodat je ook daar optimaal gebruik kunt maken van je tablet en smartphone. De oplossing is eenvoudig: aan de hand van zijn WiFi Move-technologie, biedt de Powerline-specialist devolo de best mogelijke wifi-dekking. Niet alleen in huis, maar ook in de tuin. Dankzij de dLAN® 500 WiFi-adapters van devolo zorg je in een handomdraai voor één groot wifi-netwerk, dat zelfs de barbecue, het zwembad en het gazon bereikt. Plug gewoon een wifi-adapter van devolo in het dichtstbijzijnde stopcontact, en klaar ben je. Draadloos internet is dan overal toegankelijk. Mobiele devices als smartphones, tablets en laptops maken automatisch verbinding met het toegangspunt dat het sterkste signaal biedt, waardoor je overal de garantie hebt van overal een volledige wifi-ontvangst. Een andere devolo-variant voor in de tuin met tot 1.,2 Gbps in het thuisnetwerk - devolo’s dLAN® 1200+ WiFi ac - combineert de snelste wifi met het snelste Powerline-thuisnetwerk. Het vlaggenschip van de dLAN® 1200-generatie bevat niet alleen een geïntegreerd stopcontact, maar biedt ook een perfecte verbinding voor alle mobiele en vaste devices in huis en tuin. Zo is niemand op je zwembad- en barbecuefeestjes ooit nog verstoken van entertainment op smartphones, tablets en laptops.

Barbecueën 4.0 - WiFi Move-technologie

Met een groeiend aantal mobiele devices als smartphones, tablets en laptops, neemt ook het belang toe van een stabiel wifi-netwerk in alle hoeken van het huis. Om deze reden ontwikkelde devolo zijn krachtige WiFi Move-technologie, dieat optimale wifi-toegang garandeert en slechts een paar minuten kost om te configureren. Meerdere compacte toegangspunten, die je gewoon inplugt in het stopcontact, zorgen samen voor één groot gedeeld wifi-netwerk. Mobiele devices als tablets en smartphones kiezen automatisch het toegangspunt met het sterkste signaal. Er is altijd een volledige wifi-dienst beschikbaar op de wifi-toegangspunten, omdat de data wordt gedistribueerd via de stroomkabel. Het ‘WiFi Shield’ dat hierdoor ontstaat, zorgt ervoor dat gebruikers zowel binnen als buiten het huis vrij rond kunnen bewegen met hun mobiele devices vrij rond kunnen bewegen, terwijl ze altijd verzekerd zijn van de meest optimale wifi-ontvangst.

Eenvoudig via app in te stellen op smartpone of tablet

Met een gratis app voor smartphones en tablets (iOS en Android) is WiFi Move extreem eenvoudig om in te stellen. Dankzij de intuïtieve gebruikersinterface kan de installatie door iedereen, - zowel specialisten als niet-specialisten, - in enkele minuten worden uitgevoerd. Alle instellingen zijn automatisch van toepassing op alle adapters, zodat het gehele netwerk maar één keer hoeft te worden geconfigureerd.

Makkelijk het wifi-thuisnetwerk uitbreiden met één druk op de knop

De dLAN® 1200+ WiFi ac kan zijn eigen netwerk creëren, of dienen als toevoeging op een bestaand netwerk. DoorOmdat veel gebruikers hun bestaande wifi-netwerk willen uitbreiden, maakt devolo dit eenvoudiger dan ooit: wifi-uitbreiding kan nu met één druk op de knop. Dit betekent dat het mogelijk is om op elk gewenstgeven moment bij elk stopcontact een volledige functionele wifi-hotspot op te zetten. Mobiele devices als smartphones, tablets en laptops schakelen automatisch over van de wifi-router naar de dLAN®-adapter als de adapter een sterker signaal afgeeft. Hierdoor is een optimale wifi-ontvangst zelfs in je tuin gegarandeerd. En het netwerk is beveiligd. Het geïntegreerde stopcontact met kinderbeveiliging zorgt ervoor dat er geen stroom verloren gaat. Het De dLAN® 1200+ WiFi ac fungeert ook als een netfilter dat de datatransmissie optimaliseert.

De dLAN® 500 WiFi is als starterskit beschikbaar voor 99,90 euro. De starterskit dLAN® 1200+ WiFi ac, inclusief adapter en een dLAN® 1200+, is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 189,90 euro .