Persberichten

Onderneming / 30.05.2014

Mis geen WK-doelpunt meer: devolo zorgt voor topvoetbal overal in huis

devolo

Perfect wifi-bereik op tv, smartphone en tablet. Het is er weer tijd voor: kijken naar voetbal van het hoogste niveau, samen met vrienden en familie. devolo zorgt ervoor dat je elk WK-doelpunt optimaal beleeft op je breedbeeld-tv, smartphone en tablet: met de dLAN® 500 WiFi heb je overal in huis namelijk een perfect wifi-bereik - zelfs in je tuin of op zolder. Kom maar door met die WK-sfeer.

Geniet van elke wedstrijd - overal in huis

Bijna heel Nederland heeft er zin in: het thuis genieten van het WK Voetbal met vrienden en familie. Er zijn echter ook voetbalfans die nu al opzien tegen ingewikkeld gedoe met tv en bekabeling. De televisie en de satellietontvanger staan namelijk nooit precies waar iedereen het scherm goed kan zien. En als je de wedstrijden op je smartphone of tablet wilt bekijken, lijkt een goed wifi-bereik nooit beschikbaar daar waar jij het wilt. devolo biedt een oplossing al dit soort problemen.

Mis geen moment meer: smart-tv, smartphone en tablet

Met devolo is genieten van het edele voetbalspel eenvoudiger dan ooit. De Powerline-specialist maakt de mooiste voetbalmomenten via live-streaming beschikbaar op je tv, smartphone en tablet. Internettoegang is vaak niet beschikbaar op de plek waar de televisie en de ontvanger staan. In dat geval biedt een Powerline-adapter van devolo - zoals de dLAN® 650+ Starter Kit - de oplossing. Steek een adapter in een stopcontact dichtbij de router en een andere adapter waar je internet nodig hebt. Je stroomnetwerk wordt zo gebruikt voor het oversturen van data.

Tablets en smartphones vereisen een stabiel wifi-signaal. Alles wat je nodig hebt, is een Powerline Wi-Fi-set, zoals de dLAN® 500 WiFi Starter Kit. De installatie is zeer eenvoudig: één Powerline-adapter is verbonden met de router, de wifi-adapter is precies geplaatst op de plek waar je de wedstrijden wilt bekijken. Zo volg je alles via hoge kwaliteit live-streaming - zelfs op mobiele apparaten.

Aftrap van het grote devolo WK-spel: voorspel en win mooie prijzen

Dankzij een perfecte voetbalontvangst met de dLAN® Powerline heb je nu ook de kans om prachtige prijzen te winnen ter waarde van meer dan drieduizend euro. devolo maakt het WK Voetbal zo nog spannender. Fans die in het grote devolo WK-spel het best kunnen voorspellen , maken kans op onder meer een Samsung Smart-tv of een Sony PlayStation 4.

Voor de perfecte live stream-ontvangst op smartphones en tablets adviseert devolo de dLAN® 500 WiFi Starter Kit, verkrijgbaar voor 99,90 euro (adviesprijs). De dLAN® 650+ Starter Kit (adviesprijs 129,90 euro) biedt de beste verbinding voor smart-tv’s en set-topboxen.