Persberichten

Onderneming / 27.11.2014

devolo: streaming of a ‘wifi Christmas’? - Het nuttigste cadeau onder de kerstboom komt van devolo

devolo

Voor mannen blijft consumentenelektronica onverminderd populair voor onder de kerstboom: laptop, tablet, smartphone, smart tv, gameconsole. Deze apparaten kunnen echter niet zonder een stabiele wifi-verbinding in huis. Daarom heeft devolo het ideale aanvullende cadeau voor kerstmis: een wifi-adapter voor de beste internetontvangst in je eigen huis. Wordt het toch nog een ‘wifi Christmas’!

Steeds meer digitale cadeaus vereisen wifi

Smartphones, gameconsoles, smart tv‘s, tablets, laptops: de lijst van digitale cadeautjes is lang. Deze gadgets zijn heel verschillend - toch vereisen ze allemaal een stabiele, snelle wifi-verbinding. devolo ontwikkelt adapters die in elke kamer in huis zorgen voor een perfecte wifi-ontvangst. De compacte adapters steek je daar in het stopcontact, waar een optimale internetontvangst nodig is.

De beste wifi komt gewoon uit je stopcontact

Data-uitwisseling tussen de router en de devolo-wifi-adapters gebeurt via dLAN® Powerlinetechnologie.Met andere woorden: devolo gebruikt het stroomnetwerk in huis als netwerk, de router stuurt de beste kwaliteit internetverbinding naar elk stopcontact. Stop gewoon de wifi-adapter in een stopcontact en je hebt verbinding met het supersnelle draadloze thuisnetwerk.

Ingewikkeld? Zo was het vroeger. Met één druk op de knop werkt je wifi

Irritaties horen niet bij een vredesfeest als Kerstmis. devolo zorgt weer voor harmonie in huis. De verschillende devolo-adapters zijn makkelijk toe te voegen aan het bestaande wifinetwerk. Installeren is net zo eenvoudig als het indrukken van een knop. Geen vervelende software, geen configuratiegedoe. Het was nog nooit zo makkelijk om de perfecte wifiontvangst te krijgen overal waar dat nodig is.

Drie devolo-wifi-adapters voor een perfecte start

devolo zorgt met drie verschillende modellen voor eenvoudige wifi recht uit het stopcontact. De dLAN® 500 WiFi is een bijzonder compact toegangspunt. Naast verbinding met draadloze apparaten biedt deze ook een LAN-poort voor kabelgebonden apparaten. De dLAN® 500 AV Wireless+ heeft een geïntegreerd stopcontact met kinderbeveiliging en zelfs drie LANpoorten. De dLAN® 1200+ WiFi ac levert nog meer gemak. Met de snelst beschikbare WiFi - WiFi ac surf je onder de kerstboom met een snelheid tot 1200 Mbps. Alle adapters werken met elkaar samen en zijn gelijktijdig te gebruiken.

Stop met dromen en bezorg iemand een ‘wifi Christmas’

Met de dLAN® 500 WiFi, dLAN® 500 AV Wireless+ of dLAN® 1200+ WiFi ac biedt devolo het ultieme, nuttige cadeau. Ze zijn de perfecte slimme geschenken voor onder de kerstboom, waardoor al je andere digitale cadeaus plug & play uit de doos komen.