Persberichten

Zakelijke klanten / 05.12.2012

devolo dLAN® 500 AVpro+ beveiligd met Kensington-slot voor publieke ruimtes

devolo

Het professionele dLAN®-aanbod van devolo breidt verder uit met met de dLAN® 500 AVpro+. Deze 500 Mbps oplossing met geïntegreerd stopcontact garandeert een veilige installatie op publieke plaatsen dankzij de compatibiliteit met Kensington sloten. De adapter werd ontwikkeld om gebruikt te worden in een moderne IT-infrastructuur. Daarom is de adapter met een gigabit LAN-aansluiting uitgerust.Een centraal beheer van alle adapterfuncties is mogelijk via de remote managementoplossing AVpro manager. Bovendien integreert devolo een netfilter, die de gegevenstransmissie over powerline verder verbetert door storingsbronnen te elimineren.

Professionele powerline-netwerken

devolo heeft de dLAN® 500 AVpro+ voor powerline-verbindingen ontwikkeld voor professioneel gebruik. De speciale dLAN® PROFESSIONAL-architectuur laat toe tot 64 adapters in te zetten binnen een netwerk. Zo kunnen zelfs complexe verbindingsoplossingen gerealiseerd worden. Alle gegevenstransmissies zijn beveiligd met een 128 Bit AES-encryptie. De dLAN® powerline-adapter is uitgerust met de functie “Quality of Service” die bijzonder stabiele verbindingen garandeert. Een storingsvrije overdracht van real-time diensten zoals Voice over IP of IPTV is gegarandeerd omdat er automatisch voorrang wordt gegeven aan transmissie van data.

Efficiënte remote maintenance via dLAN® AVpro manager

devolo biedt als enige fabrikant een via software beveiligde bewaking en management van de professionele dLAN® powerline-adapters. De AVpro manager is een krachtig tool voor remote management, die de beheerder bij de configuratie en monitoring van het powerline-netwerk ondersteunt. Een dLAN® PROFESSIONAL-installatie kan op die manier efficiënt gestuurd worden, en zelfs op maat van het toepassingsscenario aangepast worden. Zo kunnen verschillende adapterfuncties zoals PowerSave, de encryptieknop en de status-LEDs gedeactiveerd worden. De firmware updates kunnen heel gemakkelijk gedaan worden voor alle adapters in het volledige netwerk.

Energie-efficiënt gebruik met PowerSave-techniek

Om een bijzonder energie-efficiënt gebruik te garanderen, is de dLAN® 500 AVpro+ uitgerust met de Dynamic PowerSave-techniek. Zodra de adapter niet meer gebruikt wordt, wordt automatisch het energieverbruik verminderd,. Het energieverbruik wordt zo dynamisch aangepast.

De dLAN® 500 AVpro+ uit het dLAN® PROFESSIONAL-gamma is vanaf december 2012 beschikbaar. De richtprijs bedraagt 79,90 EUR voor een losse adapter en 139,90 EUR voor een starter kit met twee adapters.Net als alle dLAN®-producten werd de dLAN® 500 AVpro+ ontwikkeld en getest door devolo in Duitsland. devolo biedt een garantie van 3 jaar.