Persberichten

Beurs / 13.02.2013

devolo demonstreert tijdens CEBIT 2013 Wi-Fi en satelliet TV door het hele huis via het elektriciteitsnetwerk

devolo

devolo, Powerline Communicatiespecialist, lanceert tijdens de grootste elektronicabeurs van Europa, CeBit 2013 in Hannover Duitsland, de dLAN® 500 Wi-Fi en de dLAN® TV SAT Multituner. Hiermee is het mogelijk voor consumenten om in het hele huis het sterkste WiFi-signaal te ontvangen en satelliet TV te ontvangen op alle apparaten.

WiFi in het hele huisMet de dLAN® 500 Wi-Fi is het voor consumenten heel eenvoudig om overal in huis een uitstekende internetverbinding te creëren. De dLAN® 500 Wi-Fi is een zeer compacte netwerkadapter die gebruikmaakt van de bestaande elektriciteitsbedrading in huis. De adapter heeft de vorm van een gewone stekker en past in ieder stopcontact. Zo is overal in huis een optimaal bereik mogelijk. Door de betrouwbare netwerktechnologie van devolo vindt een laptop, tablet of smartphone probleemloos het sterkste signaal en verbruikt hij minder stroom dan vergelijkbare adapters. Eind februari 2013 lanceert devolo de dLAN® 500 WiFi officieel in de Benelux.

Satelliet TV op alle apparaten in huis

devolo demonstreert tijdens de CeBIT-beurs ook zijn nieuwste generatie succesvolle satelliet-tv-systeem. Deze maakt net als de Wi-Fi-adapters gebruik van het bestaande elektriciteitsnetwerk in huis voor het verzenden van een satellietsignaal. De dLAN® TV SAT Multituner heeft twee geïntegreerde tv-ontvangers. Daardoor kun je als gebruiker naar één zender kijken en gelijktijdig een programma op een andere zender opnemen. Als dat niet genoeg is, zijn twee ontvangers te combineren, zodat vier kanalen gelijktijdig te ontvangen zijn. Verder kun je met de nieuwe dLAN® TV SAT Multituner ook (HD)TV-signalen streamen naar mobiele apparaten zoals laptops, smartphones en tablets met behulp van de devolo-app. Zo heb je overal in huis een uitstekend draadloos televisiesignaal.

devolo hoopt je te ontmoeten tijdens de CeBIT. Je vindt ons op de Planet Reseller showcase in hal 15, stand H51. Voor afspraken kun je contact opnemen met Christoph Müllers ([email protected]).