Persberichten

Onderneming / 14.02.2007

devolo biedt nieuwe dLAN firmware: optimalisering van snelheid voor dLAN 200 AV gamma

devolo

Klanten van devolo AG kunnen ook na de aanschaf van producten rekenen op service van de fabrikant. Klanten van devolo AG kunnen ook na de aanschaf van producten rekenen op service van de fabrikant. Zo biedt devolo AG, de Duitse netwerkspecialist uit Aachen, pionier en Europees marktleider op gebied van HomePlug technologie, een firmware update voor de volgende producten: dLAN 200 AV, dLAN 200 AVpro, dLAN 200 AVdesk en dLAN 200 AVpro i. Dankzij deze highspeed oplossingen zijn transmissiesnelheden tot 200 Mbps via het stroomnet thuis mogelijk.

De nieuwe firmware versie 1.4.5 optimaliseert de verbinding tussen de geïnstalleerde adapters en de aangesloten desktop toestellen. Daardoor verhoogt de SMB en TCP throughput voor alle gangbare Windows besturingssystemen en bijgevolg de snelheid van Windows Filesharing, downloads en internettoegang. Bovendien zorgt de nieuwe firmware versie voor een hoger bereik en een snellere opbouw van de verbinding tussen de adapters.

Verder bevat de nieuwe firmware “Type of Service” (ToS), een nieuw mechanisme voor Quality of Service, die vooral de verbindingskwaliteit bij VoIP toepassingen verhoogt. Verder zullen ook de optimalisering van de IP-TV toepassingen in deze firmware bij gebruikers ervan erg gesmaakt worden.

Contactgegevens

devolo Beneluxc/o bizz-in-motionRenate HelewautPres. Kennedypark 11 A BE-8500 Kortrijktel: +32 56 52 18 10fax: +32 56 52 18 11

[email protected][email protected]://www.devolo.nl – www.devolo.be