Ongestoord gamen – voor uw pc, gameconsole en mobiele apparaten!

Gaming – denkt u dan alleen aan de vele spelletjes die beschikbaar zijn voor de pc?

Toegegeven, er zijn verschillende enthousiastelingen op de wereld die veel tijd besteden aan complexe strategische games en beschikken over een gaming-pc van hoge kwaliteit. Maar ook met een gameconsole kunt u eenvoudig op zaterdagmiddag of een doordeweekse avond samen met uw vrienden een spelletje spelen.

Er bestaan tegenwoordig ook talloze spelletjes voor smartphones of tablets, waardoor iedereen kan gamen. Smartphones en tablets kunnen u helpen de tijd te doden of thuis op de bank te ontspannen na een lange dag werken. Niet zo vreemd dus dat game-apps de meest populaire apps zijn, zeker omdat veel van de apps gratis zijn. Perfect voor allerlei soorten gameplezier – maar dan wel met een betrouwbare internetverbinding.

 

Bekijk de productaanbevelingen voor gaming

 

De optimale game-ervaring – met YouTuber Samir van UP2D8

Op het YouTube-kanaal UP2D8 van Samir draait het iedere zaterdag enkel om fun: leuke nieuwtjes, te gekke technologie, trends en games. In deze aflevering geeft hij tips voor de optimale game-ervaring. Een paar kleine trucjes kunnen een groot verschil maken. Wat je daarvoor nodig hebt? Allereest een gezellige schootkat. Maar ook een goede pc, een comfortabele stoel, een goed beeldscherm en – niet te vergeten – een stabiele internetverbinding. Die stabiele internetverbinding creëer je bijvoorbeeld met de nieuwe Magic-producten van devolo.

Onze productaanbevelingen voor u

Meer weten over toepassingen als gamen, thuiswerken en muziek en films streamen?
Gebruik onze toepassingsgids voor tips en productaanbevelingen

 

Naar het toepassingsoverzicht