Service & downloads
Vragen over installatie, configuratie of garantie-afwikkeling van uw devolo producten:
0280 889 85 * maandag - vrijdag van 10.00 - 18.00 uur
support@devolo.be
Voor vragen over producten, prijzen en verkooppunten:
+32 2 380 36 20 * maandag - vrijdag van 09.00 - 17.00 uur
info@devolo.be
Om een snelle en doelgerichte ondersteuning te waarborgen, vragen wij u om de volgende informatie voor het telefoongesprek bij de hand te houden:
  • Productnaam
  • Computertype en specificaties
  • Serienummer
  • Gebruikt besturingssysteem
  • Firmware of stuurprogrammaversie
  • Beschrijving van het probleem
* Binnenlands tarief; eventueel afwijkende prijzen bij internationale verbindingen

dLAN® Powerline adapters

Het eenvoudige thuisnetwerk via de stroomleiding. Verbind computer, amusementselektronica en andere netwerkapparaten eenvoudig met het internet. dLAN® Powerline is uw persoonlijke thuisnetwerk via elk stopcontact.

dLAN® Powerline - Uw thuisnetwerk via het stopcontact

Powerline is uw snelle internet uit het stopcontact. Via het eenvoudige thuisnetwerk sluit u computers, amusementselektronica en andere netwerkapparaten kinderlijk eenvoudig aan op het internet. Dankzij de range+ Technology realiseert u grotere bereiken zonder capaciteitsverlies.

 

De Powerline-adapters maken gebruik van het interne stroomnet voor de internetverbinding, zodat elk stopcontact een internetaansluiting wordt. Een snelle verbinding in alle ruimten en op alle etages is direct zonder lastige bekabeling mogelijk. Met powerline haalt u uw LAN uit het stopcontact - en dat op alle etages, in de kelder en zelfs in de tuin.

Snel internet via het stopcontact

Het dLAN® Powerline-thuisnetwerk biedt u overal een krachtige internetverbinding, waar het routersignaal tot nu toe te zwak was. Via het stroomnet in huis brengen de powerline adapters het signaal in alle kamers en op alle etages. Zo gebruikt u uw thuisnetwerk in het hele huis flexibel met snelheden tot wel 1200 Mbps. Zelfs op zolder of in de kelder kunt u rekenen op een constant snelle internet-verbinding, mits er een stopcontact aanwezig is.

De powerline adapters zijn compatibel met alle gangbare internet-routers. Dankzij de range+ Technology is uw Powerline-internet via het stopcontact nog krachtiger en heeft ook een verbeterd bereik. De adapters passen in elk stopcontact en er zijn geen uitgebreide installatiewerkzaamheden nodig.

Powerline adapter met LAN-aansluiting

Voor het aansluiten van smart-tv, spelconsole en andere netwerk-eindapparaten zijn de adapters voorzien van maximaal 3 LAN-aansluitingen. In plaats van uitgebreide bekabeling aan te leggen door de woonruimtes, gebruikt u uw LAN via het stopcontact van uw keuze. Zo sluit u de spelconsole, computer of tv flexibel aan met een netwerkkabel op het dichtstbijzijnde stopcontact.

Al naar gelang het aantal gebruikte eindapparaten kiest u voor de Powerline-adapter met 1 tot 3 LAN-aansluitingen. Daardoor is het mogelijk, smart-tv en spelconsole via dezelfde adapter op een stopcontact aan te sluiten. Computer, scanner en netwerkprinter sluit u in de Home Office allemaal aan op het thuisnetwerk. Ook bij meerdere aangesloten apparaten geniet u van een krachtig internet met constante snelheid.

Eenvoudige installatie op elk stopcontact

Uw snelle Powerline-netwerk via het stopcontact installeert u met weinig handelingen en zonder voorkennis. De dLAN® Powerline-adapters kunt u verkrijgen in de devolo shop in een verpakking van 2 stuks. Eén adapter wordt met de router verbonden, de andere plaats u in de gewenste kamer in een willekeurig stopcontact. Daarna kunt u direct aan de slag en genieten van uw sterke internetsignaal. Alle Powerline-adapters zijn compatibel met elkaar, zodat u uw netwerk te allen tijde kunt uitbreiden met extra adapters.

 

Al naar gelang de toepassing kiest u uw devolo Powerline-adapter met snelheden tot 500, 600 of 1200 Mbps. Alle adapters zijn uitgerust met de innovatieve devolo PowerSave-techniek voor een minimaal energieverbruik. Dankzij de automatische encryptie bent u optimaal beveiligd tegen toegang door onbevoegden. Via de gratis dLAN® Cockpit software configureert u het thuisnetwerk comfortabel van achter uw computer en houdt u altijd de volledige controle over alle gebruikte apparaten.

Naar boven

Hartelijk dank voor u beoordeling.

Het spijt ons. Bij de transmissie van uw beoordeling is een fout opgetreden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Uw Newsletter aanmelding was succesvol.

Het spijt ons. Bij de aanmelding voor onze Newsletter is een fout opgetreden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Hartelijk dank! Wij hebben uw aanvraag opgeslagen! U wordt geïnformeerd, zodra het artikel weer beschikbaar is.

Het spijt ons. Uw artikelmelding kon niet geactiveerd worden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Opt-out-cookie is succesvol ingesteld. U wordt niet langer gevolgd door Google Analytics.