Service & downloads
Vragen over installatie, configuratie of garantie-afwikkeling van uw devolo producten:
0280 889 85 * maandag - vrijdag van 10.00 - 18.00 uur
support@devolo.be
Voor vragen over producten, prijzen en verkooppunten:
09 231 26 80 * maandag - vrijdag van 10.00 - 18.00 uur
info@devolo.be
Om een snelle en doelgerichte ondersteuning te waarborgen, vragen wij u om de volgende informatie voor het telefoongesprek bij de hand te houden:
  • Productnaam
  • Computertype en specificaties
  • Serienummer
  • Gebruikt besturingssysteem
  • Firmware of stuurprogrammaversie
  • Beschrijving van het probleem
* Binnenlands tarief; eventueel afwijkende prijzen bij internationale verbindingen

Certificaten en verenigingen

Als R&D-onderneming is het de intentie van devolo haar expertise in het kader van Europese en internationale instanties te presenteren en samen met andere leden te zorgen voor praktijkrelevante, open standaarden.

devolo AG kiest voor internationale standaarden en is lid van het consortium IEEE, HomePlug« Powerline Alliance, EEBus e.V. en de OMS-Group.


ISO 9001 Logo. Das devolo Qualitätsmanagement-System folgt der Qualitätsmanagement-Norm DIN EN ISO 9001.

ISO 9001

De hoogste kwaliteit en klanttevredenheid zijn de richtlijnen van devolo AG. Daarom hebben we gekozen voor de introductie van een kwaliteitsborgingsysteem en zijn we sinds het voorjaar van 2011 ISO-gecertificeerd. Door het kwaliteitsmanagementsysteem legt de onderneming vast, welke specificaties op het gebied van diensten en producten gerealiseerd moeten worden, om de effectiviteit te verhogen en de kwaliteit te borgen in alle afdelingen en bi alle interfaces. Ons kwaliteitsmanagementsysteem volgt de kwaliteitsmanagementnorm DIN EN ISO 9001. De introductie en certificering werd sterk begeleid en ondersteund door TÜV Rheinland.

WiFi Allianz Logo. Um höchsten Qualitätsansprüchen gerecht zu werden, lässt devolo seine WLAN-Produkte von der Wi-Fi-Allianz zertifizieren.

Wi-Fi-Allianz

De WiFi-alliantie is een samenwerkingsverband van WiFi-producenten, die zich inzetten voor de interoperabiliteit van WiFi-producten, en het testen en certificeren daarvan. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, laat devolo haar WiFi-producten certificeren door de WiFi-alliantie.

HGI Logo. Die Home Gateway Initiative veröffentlicht Anforderungen an Hard- und Software für das digitale Zuhause, um Verbraucher und Dienstleister zu verbinden.

Home Gateway Initiative (HGI)

devolo is lid van het Home Gateway Initiative (HGI). Het HGI maakt eisen openbaar voor hard- en software voor het digitale thuis, om consumenten en dienstverleners aan elkaar te koppelen. Daartoe horen Home-Gateways, thuisnetwerken en thuisnetwerkapparaten.

Bitkom Logo. BITKOM vertritt mehr als 1.700 Unternehmen, davon über 1.200 Direktmitglieder.

BITKOM

devolo is actief lid van BITKOM e.V.. BITKOM is de spreekbuis van de IT-, telecommunicatie- en nieuwe media sector. BITKOM vertegenwoordigt meer dan 1.700 bedrijven, waarvan meer dan 1.200 direct lid zijn.

G3 PLC Logo. Die G3-PLC Allianz wurde gegründet um die G3-PLC Technologie in Smart-Grid-Anwendungen zu implementieren, zu unterstützen und zu fördern.

G3-PLC Alliance

De G3-PLC alliantie werd opgericht om de G3-PLC technologie in Smart-Grid-toepassingen te implementeren, te ondersteunen en te stimuleren. devolo is hier lid en werkt actief mee in verschillende groepen.

Naar boven

Hartelijk dank voor u beoordeling.

Het spijt ons. Bij de transmissie van uw beoordeling is een fout opgetreden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Uw Newsletter aanmelding was succesvol.

Het spijt ons. Bij de aanmelding voor onze Newsletter is een fout opgetreden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Hartelijk dank! Wij hebben uw aanvraag opgeslagen! U wordt geïnformeerd, zodra het artikel weer beschikbaar is.

Het spijt ons. Uw artikelmelding kon niet geactiveerd worden. Probeer het a.u.b. opnieuw.

Opt-out-cookie is succesvol ingesteld. U wordt niet langer gevolgd door Google Analytics.